Wat zijn de interieur trends van 2021? Wij vatten het samen.

Lees meer

Heb je een handje nodig bij het kiezen van jouw gordijnen? Geen paniek, wij helpen je met trends, tips en inspiratie.

Interieurinspiratie

De laatste trends, handige tips en meer

Hoe moet je gordijnen wassen?

Na verloop van tijd kunnen lichtgekleurde gordijnen grauw worden, trekken nare geurtjes in de stof of heb je vlekken ontdekt. Hoog tijd om je gordijnen te reinigen! Maar hoe pak je dat aan zonder ze te beschadigen?

Lees meer

Kamerhoog of kamerbreed?

Misschien ben je het al eens tegengekomen; de term ‘kamerhoog’. Sommige gordijnen zijn kamerhoog en anderen weer niet. Maar wat betekent het eigenlijk?

Lees meer

Isoleren met gordijnen

Is het bij jou in huis te koud of juist te warm? In dat geval is het een goed idee om aan de slag te gaan met isolerende gordijnen. In de winter helpen ze de warmte binnenshuis te houden en in de zomer helpen ze juist om het in huis lekker koel te houden. Win-win! 

Meer informatie

Mooi strak, wavegordijnen!

Wavegordijnen, wat zijn dat eigenlijk? De naam zegt het al een beetje: golvende gordijnen. Het gemak van een rail en de mooie plooien van een ringgordijn. Wavegordijnen hangen altijd gelijkmatig, dat is toch wat we allemaal graag willen? 

Meer informatie

Een fijne thuiswerkplek maken

Thuiswerken is niet meer iets nieuws, maar hoe maak je een fijne thuiswerkplek? Waar moet je rekening mee houden? We hebben een aantal punten om rekening mee te houden voor je op een rijtje gezet, zodat jij er écht een fijne plek van kunt maken. 

Lees de blog

Woonstijl modern & basic design

Strak + design = modern & basic design. Oké, dat is wel heel kort door de bocht, deze stijl heeft meer te bieden! Het is fris en lekker licht en rustig. 

Lees meer

Woonstijl klassiek landelijk & romantisch

Haal de sfeer en de rust van het platteland in huis, ook al woon je in de stad. Deze woonstijl zit vol mooie natuurlijke kleuren, houten accenten, romantische details en accessoires. Een stijl waarin de regel minder is meer niet zo zeer geldt. 

Lees meer