Wat zijn de meubelstoffen van 2022? Wij vatten het samen.

Lees meer

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een stof of het juiste gordijn? Geen paniek, wij helpen je met trends, tips en inspiratie.

Actueel

De nieuwste trends, ideeën en meer

Gordijnhulp

Alles over gordijnen, handige tips en uitleg

Naaitips en tricks

Vind antwoord op al je naaivragen

Interieurinspiratie

Woonstijlen uitgelicht

Woonstijl vintage en retro

Uitgesproken printjes, mushroom lampen, ronde tafels, diepe kleuren, visgraat vloeren, planten in een zelfgeknoopte macramé plantenhanger, meubels met ronde hoeken… Allemaal dingen die echt bij deze stijl horen. De regel minder is meer gaat in deze stijl niet op. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Ga je mee terug in de tijd? 

Lees meer

Woonstijl bohemian en oriëntal

Duurt de zomer voor jou niet lang genoeg, houd je van verre reizen en stranddagjes? Ook al is het hartje winter, jij waant je nog steeds in een zomers paradijsje. Binnen deze woonstijl zijn er geen vaste regels. Het gaat vooral om de sfeer die je creëert. Wat wel vast staat: het is kleurrijk, licht en gezellig.

Lees meer

Woonstijl klassiek, landelijk & romantisch

Haal de sfeer en de rust van het platteland in huis, ook al woon je in de stad. Deze woonstijl zit vol mooie natuurlijke kleuren, houten accenten, romantische details en accessoires. Een stijl waarin de regel minder is meer niet zo zeer geldt. 

Lees meer

Woonstijl modern & basic design

Strak + design = modern & basic design. Oké, dat is wel heel kort door de bocht, deze stijl heeft meer te bieden! Het is fris en lekker licht en rustig. 

Lees meer