Wat zijn de interieur trends van 2021? Wij vatten het samen.

Lees meer

Heb je een beetje hulp nodig bij het kiezen van jouw gordijnen? Geen paniek, wij helpen je met trends, tips en inspiratie.

Interieurinspiratie

De laatste trends, handige tips en meer

Naaitips en tricks

Vind antwoord op al je naaivragen

Najaarstrends van 2021

Het weer slaat om en we gaan weer meer tijd binnen doorbrengen. Vanaf nu worden de dagen korter en de avonden gezellig binnen zitten langer. Maak het daarom extra knus in huis! We hebben de trends voor dit najaar voor je op een rijtje gezet én we hebben nog wat tips om het extra knus in huis te maken. 

Lees de blog

Camper of caravan inrichten

Yes, vakantie! Ga jij er lekker tussenuit met de camper of caravan? Eigenlijk zijn het compacte huisjes op wielen. Iedere vierkante centimeter moet zo goed mogelijk benut worden. Hoe haal je alles uit zo’n kleine ruimte? En hoe houd je het netjes en georganiseerd?

Lees de blog

Woonstijl bohemian en oriëntal

Duurt de zomer voor jou niet lang genoeg, houd je van verre reizen en stranddagjes? Ook al is het hartje winter, jij waant je nog steeds in een zomers paradijsje. Binnen deze woonstijl zijn er geen vaste regels. Het gaat vooral om de sfeer die je creëert. Wat wel vast staat: het is kleurrijk, licht en gezellig.

Lees meer

Hoe moet je gordijnen wassen?

Na verloop van tijd kunnen lichtgekleurde gordijnen grauw worden, trekken nare geurtjes in de stof of heb je vlekken ontdekt. Hoog tijd om je gordijnen te reinigen! Maar hoe pak je dat aan zonder ze te beschadigen?

Lees meer

Isoleren met gordijnen

Is het bij jou in huis te koud of juist te warm? In dat geval is het een goed idee om aan de slag te gaan met isolerende gordijnen. In de winter helpen ze de warmte binnenshuis te houden en in de zomer helpen ze juist om het in huis lekker koel te houden. Win-win! 

Meer informatie

Een fijne thuiswerkplek maken

Thuiswerken is niet meer iets nieuws, maar hoe maak je een fijne thuiswerkplek? Waar moet je rekening mee houden? We hebben een aantal punten om rekening mee te houden voor je op een rijtje gezet, zodat jij er écht een fijne plek van kunt maken. 

Lees de blog

Kamerhoog of kamerbreed?

Misschien ben je het al eens tegengekomen; de term ‘kamerhoog’. Sommige gordijnen zijn kamerhoog en anderen weer niet. Maar wat betekent het eigenlijk?

Lees meer

Mooi strak, wavegordijnen!

Wavegordijnen, wat zijn dat eigenlijk? De naam zegt het al een beetje: golvende gordijnen. Het gemak van een rail en de mooie plooien van een ringgordijn. Wavegordijnen hangen altijd gelijkmatig, dat is toch wat we allemaal graag willen? 

Meer informatie

Woonstijl modern & basic design

Strak + design = modern & basic design. Oké, dat is wel heel kort door de bocht, deze stijl heeft meer te bieden! Het is fris en lekker licht en rustig. 

Lees meer

Woonstijl klassiek landelijk & romantisch

Haal de sfeer en de rust van het platteland in huis, ook al woon je in de stad. Deze woonstijl zit vol mooie natuurlijke kleuren, houten accenten, romantische details en accessoires. Een stijl waarin de regel minder is meer niet zo zeer geldt. 

Lees meer