Mondkapjes maken: twee patronen en een duidelijke uitleg.

Lees meer

Zelf aan de slag gaan is helemaal niet moeilijk. Wij geven stap voor stap uitleg en zo maak je in een handomdraai de leukste creaties! Houd deze pagina en socials in de gaten voor nieuwe DIY's.

DIY

De leukste ideeën om zelf te maken

Placemats

Maak handige zelfgemaakte placemats in kleuren die passen bij jouw servies en tafel. Dit last-minute project heb je zo klaar, zelfs als beginner.

Bekijk de stappen

Rolgordijn

Rolgordijnen kunnen best prijzig zijn, helemaal als je een kozijn met afwijkende maten hebt. Bij ons kun je alle materialen voor een rolgordijn vinden en, echt waar, die heb je zomaar in elkaar!

Bekijk de stappen

Gewatteerde tas

Van tassen heb je nooit genoeg en al helemaal niet als je ze zelf hebt gemaakt! We maakten weer een leuk ontwerp voor je; een gewatteerde tas.

Bekijk de stappen

Chique rond kussen

Met de juiste stof maak je een chique kussen dat helemaal past bij de woontrends van 2020. In sommige winkels betaal je er tientallen euro’s voor, maar - geheimpje - je kunt het eenvoudig en snel zelf maken!

Lees meer

Sint-slinger van jute

O kom er eens kijken... naar deze leuke sinterklaasslingers! Breng de Sinterklaas-sfeer helemaal in jouw huis door het te versieren met leuke slingers van jute.

Bekijk de stappen