Vulmiddelen

Bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen verkopen we diverse soorten vulmiddelen. Om een leuk kussentje te maken, een super zachte knuffel, een stoere zitzak of een comfortabel woonkussen, voor iedere toepassing hebben wij de beste oplossing. Ieder vulmiddel heeft zijn eigen karakter en afhankelijk van het doeleinde wordt het vulmiddel geselecteerd. Twijfel je over de keuze in het vulmiddel? Vraag gerust één van onze medewerkers om advies of neem contact op.

Verschillende soorten vulmiddel

Bij Jan Sikkes vind je verschillende soorten vulmiddelen zoals tempexkorrels, vlokken en EPS-parels.

 

  • Vlokkenvulling voelt compact en stevig aan maar is toch zacht. Vlokken als vulmiddel bestaat uit grove stukken schuim in verschillende groten en kleuren. De vlokken worden voornamelijk als vulmiddel gebruikt in binnen kussens.
  • EPS-parels vind je voornamelijk in zitzakken, poefs en aankleedkussens. Een product gevuld met EPS-parels kan gemakkelijk in allerlei vormen worden geplaatst,

 

Heb je vragen over de beste vulmiddelen? Kom dan eens langs in een van onze stoffenwinkels waar je de vulling zelf even kunt aanraken om te ervaren wat jouw voorkeur heeft. Onze medewerkers voorzien je graag van adviezen over het gebruik van de vulmiddelen. Wij zien je graag bij Jan Sikkes!