Creatieve stoffen

De creatieve stoffen van Jan Sikkes kun je overal voor gebruiken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak alles wat je maar kunt bedenken. Maak te gekke accessoires voor in je huis, prachtige meubels, kleding en zelfs kostuums. Bij Jan Sikkes vind je creatieve stoffen in vele materialen, kleuren en patronen. Door de stoffen te combineren kom je iedere keer weer tot een unieke creatie. Dagelijks is Jan Sikkes op pad om nieuwe stoffen toe te voegen aan de grote collectie creatieve stoffen. Kom langs in een van onze winkels om de stof te vinden die het beste bij jou past. Heb je toch nog een beetje extra hulp nodig bij het vinden van de juiste stof voor jouw creatie? Dan helpen onze medewerkers je graag verder!

Onze creatieve stoffen

Creatieve stoffen voor al jouw creaties

Stoffen drukken een gevoel uit, en moeten mee gaan met hun tijd. Daarom stopt onze zoektocht naar creatieve en unieke stoffen nooit. In Nederland en in het buitenland zoeken wij constant naar nieuwe aanvullingen zodat je altijd iets nieuws vindt wanneer je langs komt in de winkel. Wat je ook zoekt, de juiste stof voor jouw creatieve creatie vind je bij Jan Sikkes. Bijvoorbeeld vilt bedrukt met sterren, polyester stoffen in vrolijke kleuren en skai en kunstleer in fijne prints. Combineer ook eens de verschillende stoffen om zo helemaal tot een unieke creatie te komen. Bijvoorbeeld een carnavals kostuum, helemaal op jouw maat gemaakt. Of een bijzonder kussentje of poef voor in je huis. Ook quilten kan heel goed met een aantal van onze creatieve stoffen. De eindeloze keuze in materialen en patronen bij Jan Sikkes geeft jou alle ruimte om je creativiteit los te laten. Je kunt alles maken wat je maar wilt met onze creatieve stoffen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze denim stoffen en retrostoffen. Combineer ze voor een prachtige look welke weer helemaal terug is van weggeweest. Wanneer je lekker niet de deur uit gaat, maak je voor jezelf een heerlijk warme snuggie voor op de bank van een van onze fleece stoffen.

Ben je op zoek naar een beetje extra inspiratie om tot jouw beste creatie te komen? Bekijk dan eens onze zelfmaakideeën voor meer inspiratie! Hier vind je niet alleen ideeën, maar ook hoe je ze het beste zelf kunt maken. Heb je zelf een uniek idee? Stuur deze dan op en wie weet komt jouw idee op onze zelfmaakideeën pagina. Voor de stoffen voor je volgende creatie kom je natuurlijk langs in één van onze stoffenwinkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om samen met jou de mooiste stof uit te kiezen.