Hippe stoffen

Hippe stoffen

De meest hippe stoffen van dit moment vind je bij Jan Sikkes. In onze stoffenwinkel vind je de nieuwste trends, dessins en patronen. Hippe stoffen in talloze kleuren en prints. Ga mee met de trends van vandaag, neem eens een kijkje bij onze modestoffen. Hier vind je allerlei hippe stoffen zoals katoen, denim, linnen en kunstleer. Maar ook hippe kinderstoffen en feeststoffen vind je in onze stoffenwinkel. Onderscheid jij je liever van de massa, of heb je binnenkort een bijzonder feestje? Dan zijn onze hippe retro stoffen perfect! Allerlei stijlen, materialen en prints uit de jaren zestig en zeventig.

Hippe stoffen voor iedere creatie

Maak met de hippe stoffen van Jan Sikkes de mooiste creaties, inspelend op de trends van nu. Wat dacht je van een vrolijke, retro bloemetjesjurk, een hippe zomerjas of een lekkere warme bontjas? Op zoek naar de perfecte jeans maar nog steeds niet gevonden? Maak hem gewoon zelf met onze denim stoffen! Uniek en helemaal naar jouw wens en stijl.

Onze voile- en linnen stoffen zijn niet alleen hippe stoffen, maar ook perfect voor de warme zomerdagen. Linnen is erg luchtig, een plezier om te dragen tijdens warme dagen. Ook onze voile- en transparante stoffen zijn uitermate geschikt voor blouses of jurkjes. Beleef onze hippe stoffen in één van de tien stoffenwinkels. Laat je adviseren en inspireren door onze ervaren stoffenexperts. Heb jij de mooiste ideeën maar ben je nog niet zo handig met een naaimachine? Bij Jan Sikkes kun je ook een naaicursus volgen, binnen een mum van tijd ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan! Heb je een vraag of verzoek? Neem dan contact met ons op!