Naaicursus in Groningen

Stoomcursus voor beginners en volwassenen.

LEREN NAAIEN 5 LESSEN bij Mooimiek.nl

 

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Een ideale cursus voor wie de eerste naai-stappen zet, of voor beginners met een al een beetje ervaring, maar op zoek naar hulp en raad.

 

WAT LEER JE ?

In 5 naaisessies leer je in kleine groepjes van maximum 6 personen onder professionele begeleiding de basis-beginselen van naaien. Iedereen werkt op haar eigen niveau of tempo en krijgt persoonlijk advies. Je bepaalt zelf wat je wil maken. Absolute beginners leren hoe een naaimachine te gebruiken, hoe een patroon in elkaar zit, hoe je naden moet stikken, een rits innaaien, een zoom maakt, en nog meer nuttige vaardigheden.

Zet je je eerste naai-stappen? De eerste les is er genoeg oefenmateriaal aanwezig, we bespreken dan ook wat je zelf wilt maken. Wie iets meer ervaring heeft, en haar eigen project meebrengt, kan dit met onze tips en advies tot een succesvol item afronden.

 

KOSTEN

€ 90 voor 5 lessen van 2,5 uur Deze workshops-sessies zijn inclusief gebruik van de naaimachines, basismateriaal en een gezellig kopje koffie of thee. Heb je zelf een machine en wil je hier goed mee leren werken, neem deze dan mee!

 

WANNEER

In 2017 op de woensdagavonden tm pasen 2017: je koopt 5 lessen en plant deze zelf in. Maximaal 6 mensen per avond.

 

WAAR

De Rieshoek Noordlaren, Zuidlaarderweg 63 Noordlaren.

 

 

  Zuidlaarderweg 63

  9479PR  Noorlaren

  0623116234

 

   info@mooimiek.nl