Gordijnstof kopen

Gordijnstof kopen

Of je nu gordijnstoffen wilt kopen voor de woonkamer, de slaapkamer of de kinderkamer. Ons grote assortiment biedt voor iedere ruimte passende gordijnstof. Wil je een plooigordijn, ringgordijn, vouwgordijn, inbetween of juist een vitrage gaan maken. Jan Sikkes biedt gordijnstoffen voor een aantrekkelijke prijs. Inspiratie nodig? Wij heten je van harte welkom in een van onze filialen, waar wij je graag van deskundig advies voorzien.

Gordijnstof kopen

Gordijnstof kopen bij Jan Sikkes

Voor de aanschaf van nieuwe gordijnen neem je vaak uitgebreid de tijd. Het uitzoeken van de juiste kleur, het uitzoeken van het juiste materiaal. Ga voor een uni weefgordijn, een effen stof passend bij ieder interieur. Of kies een bedrukte gordijnstof. Bedrukte gordijnen zorgen ervoor dat je alle kanten op kunt. Van een vrolijke print in de kinderkamer tot een design uitstraling in de woonkamer.

Op zoek naar gordijnen die precies op maat gemaakt zijn zónder daarvoor zelf met schaar, naald en draad bezig te moeten? Bij Jan Sikkes is het ook mogelijk gordijnen geheel op maat te laten maken. Je zoekt samen met een van onze medewerkers een passende stof uit, geeft de maten door en wij doen de rest! Of je nu op zoek bent naar plooigordijnen, ringengordijnen of vouwgordijnen; onze gordijn-maak-service helpt je graag verder!


Toe aan nieuwe gordijnen maar ben je er nog niet helemaal over uit welke stof het meest geschikt is in jouw interieur? Kom dan gerust eens langs in één van onze stoffenwinkels waar onze medewerkers je alle verschillende stoffen kunnen laten zien. Tot snel bij Jan Sikkes!