Zelf gordijnen maken

Gordijnen zijn vaak behoorlijk duur en het is lastig om precies de perfecte gordijnen uit te zoeken. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Met de mooie stoffen en fournituren van Jan Sikkes kun je zelf overgordijnen, vitrages of in-betweens maken.Dankzij de grote voorraad in tien vestigingen kun je altijd snel terecht.
Toch niet zo handig met de naaimachine of te weinig tijd? Onze maakservice neemt u graag het werk uit handen. 

 

Onze stoffen accessoires

Zelf gordijnen maken? niet moeilijk!

Denk je dat gordijnen maken moeilijk is? Niet met de hulp van Jan Sikkes. Kom naar de winkel voor stof en fournituren. Daarnaast kunnen onze experts je altijd van advies voorzien, mocht je er toch niet helemaal uitkomen. Wij hebben stoffen van goede kwaliteit, voor ieder budget.

 

Voor de aanschaf van nieuwe gordijnen neem je vaak uitgebreid de tijd. Het uitzoeken van de juiste kleur, het uitzoeken van het juiste materiaal.

Toch mist er vaak wat. Wellicht kunnen wij je hierbij helpen met tips en suggesties. 

 

Denk je advies nodig te hebben om zelf gordijnen te maken, kom dan gerust even langs in één van onze stoffenwinkels. Onze medewerkers adviseren je graag. Ook hebben onze medewerkers talloze tips en suggesties, zo krijg je altijd de gordijnen die jij wenst. Onze medewerkers kunnen je ook adviseren in de juiste materiaal soort en kleur!