Stoer & industrieel

De stoere en industriële woonstijl deed een aantal seizoenen geleden zijn intrede in ons land en is nog steeds heel erg populair. En terecht! Oude fabrieken, verlaten loodsen, grote scheepslampen en ruwe kasten vormen al snel je beeld van een stoer en industrieel interieur. Blaas verweerde bouwmaterialen nieuw leven in, kies voor een grote leren plofbank en combineer deze met een houten tafel met zware metalen poten. Een onaf gepleisterde muur geeft jouw interieur een karakteristiek tintje waardoor je in handomdraai een industrieel interieur creëert.

tissue
gordijnen Onze industriële gordijnstoffen
Toon meer producten
Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

curtains

Gordijnen online bestellen

Gordijnen op maat zonder naar de winkel te gaan? Dat kan! Altijd met gratis advies en hulp bij het samenstellen. Thuisbezorging ook mogelijk!

Industriële gordijnen van Jan Sikkes

Ook industriële kamers hebben raambekleding nodig. Durf stoere materialen te kiezen: stoere denim gordijnen, verweerde chenille in een donkere tint of ga voor een strak rolgordijn. Er is in een industrieel interieur veel mogelijk, zolang je rekening houdt met het stoere imago dat zij deze stijl hoort. Gordijnen met een zwartmetalen roede en extra veel lengte in de gordijnen (ze mogen best ‘slordig’ op de grond hangen) geven jouw industriële woonstijl een extra touch.

Bij Jan Sikkes zijn we fan van de industriële woonstijl! Heb je onze betonnen vloer en metalen kasten in sommige Jan Sikkes-winkels al eens gezien? Wij zijn fan! We bieden jou daarom ook een grote keuze industriële gordijnen waar vast en zeker jouw favoriet tussen zit! We hebben bijvoorbeeld een serie stoere chenille gordijnen met gave destroyed details en gordijnen in onnoemelijk veel donkere kleurvarianten. Bekijk snel onze nieuwste gordijnen of ga voor een compleet beeld van ons assortiment naar één van onze tien gordijnenwinkels.

Tips voor een industriële woonstijl

Beton, beton, beton! Het ziet er robuust en ruw uit en past daardoor perfect bij jouw industriele interieur. Ook is het door de grijze kleur goed te combineren met onafgewerkt hout en stoer metaal.

Koop meubels met leren bekleding of suède. Kies een donkere bruintint of ga voor een cognackleurige variant voor iets meer variatie in het kleurenpalet. Wist je trouwens dat wij in ons Atelier Sikkes jouw oude meubels voor je kunnen bekleden?

Ga eens naar de kringloopwinkel of struin de plaatselijke rommelmarkt af. Wat voor anderen oude rommel is, kan voor jouw interieur een echte eyecatcher zijn! Geleefde tweedehands meubels geven jouw woning karakter en zorgen voor meer dynamiek en dat is nu net waar de industriële stijl om draait.

Doe het zelf! Is jouw kringloopvondst of familie-erfstuk niet helemaal naar jouw zin? Ga dan aan de slag met schuurpapier en de kwast en personaliseer.