Modern & basic design

Jij houdt van strakke vormen, lichte kleuren en geen onnodige prulletjes in je interieur. In jouw kamer staat een designermeubel, die stiekem eerder mooi dan praktisch is, en deze ruimte roept rust en eenvoud op. In een modern design interieur kom je gladde materialen tegen, zoals mooi afgewerkt metaal, glanzend witte kasten zonder greepjes en hier en daar zorgvuldig geplaatste moderne accessoires.

tissue
gordijnen Onze moderne gordijnen
Toon meer producten
Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

curtains

Gordijnen online bestellen

Gordijnen op maat zonder naar de winkel te gaan? Dat kan! Altijd met gratis advies en hulp bij het samenstellen. Thuisbezorging ook mogelijk!

Modern & basic design gordijnen

Ook in een modern design interieur hebben gordijnen een eigen plek verdiend. Kies voor een heldere kleur die terugkomt in de rest van je interieur of voor een moderne subtiele grafische print. Kleuren die veel terugkomen in deze stijl zijn natuurlijk zwart en wit, maar ook bruin- en grijstinten en je kunt kiezen voor één of twee accentkleuren. Er hoeft geen nadruk te liggen op de raambekleding; grote raampartijen mogen gezien worden en gordijnen of inbetweens zijn hieraan onderdanig.

Moderne grafische prints in felle of juist rustige kleuren zijn volop aanwezig in ons assortiment. Daarnaast hebben we natuurlijk ook veel basics. Denk aan spierwitte, inktzwarte diverse tinten grijze gordijnen en inbetweens. Kies jouw moderne gordijnen bij Jan Sikkes en laat ze direct bij ons op maat maken. Bekijk snel onze nieuwste moderne en design gordijnen of ga voor een compleet beeld van ons assortiment naar één van onze tien gordijnenwinkels.

Modern & basic wonen doe je zo

  • Houd je kleurenpallet rustig en beperkt. Kies voor een aantal kleuren in dezelfde kleurfamilie en mix dit met neutrale tinten. Hierdoor houd je rust en eenvoud in je interieur.
  • Wil je toch een opvallende kleur toevoegen, kies dan een primaire kleur (blauw, geel of rood). Deze kleur steekt af bij de basiskleuren en hierdoor oogt jouw kamer fris en modern.
  • Kies voor simpele lijnen en vormen. Laat een ingewikkeld en druk schilderij achterwege en kies niet voor meerdere kleine accessoires, maar voor één of twee grotere exemplaren.
  • Zorg voor verschillende texturen en materialen. Als je hierin afwisselt, voorkom je een kil en saai geheel.
  • Breng je kamer tot leven met mooi groen: plaats hier en daar een mooie plant.
  • Wil je een statement maken in je kamer? Durf dan een opvallend designmeubel te plaatsen of leg de aandacht op een rustige muur door daar een groot kunstobject te hangen.