Gordijnen

Gordijnen

We staan er namelijk niet bij stil, maar gordijnen zijn de belangrijkste sfeerbepalende factoren in huis. Ze zorgen dat de warmte en licht binnen blijft en geven privacy. Daarnaast zijn gordijnen belangrijk bij de inrichten van jouw huis. Ze zijn er niets voor niets in alle soorten en maten. Dit alles maakt het kiezen van gordijnen dan ook lastig, want waar ga je voor? Dikke, gevoerde overgordijnen of lichtdoorlatende, in-betweens, transparante vitrages of een combinatie?

Wat hang jij?

Gordijnen zijn een aanvulling op jouw interieur. Vindt bij ons jouw stof voor uni-weefgordijnen, jacquard gordijnen, verduisterende gordijnenbedrukte gordijnen of juist voor (semi) transparante gordijnen zoals in-betweens of vitrage. Ons assortiment gordijnstoffen zijn van de fijnste materialen, allemaal op voorraad, voor mooie prijzen. Of het gaat om plooigordijnen, ringgordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen. Daarnaast hebben we de juiste gordijnaccessoires, zoals embrasses, roedes en voor spangordijnen. Zodat jij de perfecte gordijnen kan laten maken of je kunt ze zelf gaan maken, in de juiste maten met onze gordijn-o-meter.

 

,,Ik weet hoe belangrijk de juiste gordijnen voor jouw huis zijn en daar wil ik jou graag bij helpen. Daarom bezoek ik dagelijks de belangrijke trendbeurzen. Hier ben ik op zoek naar exclusieve stoffen, kleine series en restvoorraden van tophuizen. Mijn doel hierbij is dat jij altijd jouw gordijnen in de juiste kleur, materiaal en kwaliteit bij ons kunt vinden. Op deze manier komt de stof van jouw keuze direct voor jouw raam. Door mijn bijzondere inkoopstrategie worden bij ons gordijnstoffen vaak tot 70% goedkoper aangeboden dan elders’’.

 

,,De medewerkers helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte gordijnen. Zo denken we graag met je mee of willen we je gerust tips en advies geven. Bij vragen staan we je ook graag bij, geen vraag is ons te gek. We verkopen dagelijks gordijnen en weten dan ook hoe belangrijk deze voor jouw inrichting zijn. Laat ook eens vrijblijvend een offerte bij ons maken en je zult aangenaam verrast zijn’’.

 

Jan Sikkes