Verduisterend gordijn

Verduisterende gordijnen zijn ideaal in slaapkamers of kinderkamers waar lichtinval goed te regelen moet zijn wanneer je wilt genieten van een optimale nachtrust of overdag een dutje wilt doen. Onze verduisterende gordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins, zodat voor elke inrichting en smaak de juiste stof te vinden is. Wanneer je graag een echt donkere ruimte wenst is het een noodzaak om gordijnen met een lichtdichte voering te kiezen. Zo komt er geen enkel licht meer door de stof naar binnen. Naast de verduisterende functie hebben de verduisterende gordijnen ook een isolerende werking. Met lichtdichte gordijnen kun je op koude dagen ervoor zorgen dat de warmte binnen blijft en dat je tijdens de warme zomerse dagen de zon buiten je slaapkamer houdt.

Onze verduisterende stoffen

Van stof tot verduisterende gordijnen

Heb je de juiste stof voor jouw verduisterende gordijnen gevonden, dan kunnen wij de verduisterende gordijnen voor jou op maat maken. Heeft jouw stof een label "gratis gemaakt", dan kun je de gordijnen gratis laten maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gordijnen zelf te maken. Zeker weten hoeveel stof je nodig hebt? Gebruik de gordijn-o-meter. Wil je jouw verduisterend gordijn aan een roede, ringen of juist aan een rails? Geef je voorkeur aan dan zorgt één van onze medewerkers ervoor dat jouw stof wordt omgetoverd tot het perfecte verduisterend gordijn!

Jan Sikkes staat al bijna een eeuw voor vakmanschap en kwaliteit. Met onze ervaring en creativiteit komen we gezamenlijk tot de beste oplossingen om jouw verduisterende gordijnen aan te passen op basis van je persoonlijke voorkeuren met de beste stoffen en trendy dessins. Kom eens langs in een van onze stoffenwinkels en vraag onze werknemers naar de laatste trends in stoffen voor de mooiste verduisterende gordijnen. Wij zien je graag in onze stoffenwinkel! Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.