Uni weefgordijn

Uni weefgordijn is een effen gordijn passend bij elk interieur. Van een bescheiden, modern, klassiek tot eigentijds interieur. Uni weefgordijnen zorgen voor een kalme uitstraling in het interieur, een uni weefgordijn met glans in de stof zorgt voor een luxe, rijke, maar ook warme uitstraling. Met uni weefgordijnen creëer je gemakkelijk sfeer in huis, die de ruimte een eigen karakter en levendigheid geven. Kies voor langere gordijnen, zodat deze heerlijk nonchalant over de grond hangen. Of hang de  uni weefgordijnen net over het raam zodat deze meer opvallen. Uni weefgordijnen met een lichte structuur kenmerken zich door de soepelheid.

Onze uni gordijnstoffen

Het kiezen van de stof voor uni weefgordijnen

Zoek je een uni stof in een mooie kleur of ga je juist voor stijlvoll wit en/of zwart? Door onze grote voorraad in tien stoffenwinkels vindt je altijd de juist stof voor jouw uni weefgordijn. Jan Sikkes zoekt zijn stoffen voor uni weefgordijnen met aandacht voor rijke materialen, warme weefsels en zachte stoffen, in neutrale tinten, actuele kleuren en diversen mate van transparantie. Hierdoor zijn de gordijnstoffen altijd van de juiste kwaliteit en materialen.

Wanneer je de juiste stof voor jouw uni weefgordijnen hebt gekozen, kunnen er gordijnen van worden gemaakt. Je kunt kiezen om de gordijnen zelf te maken maar ben je niet zo handig met een naaimachine? Dan kun je ervoor kiezen om de gordijnen te laten maken bij Jan Sikkes. Sommige stoffen kun je zelfs gratis tot gordijnen laten maken! Vraag één van onze medewerkers voor het op maat laten maken van jou uni weefgordijn. Wij zorgen er dan voor dat jouw stof een echt uni weefgordijn wordt!