Gordijnen voor de keuken

Je denkt er misschien niet direct aan, maar ook in de keuken is raambekleding gewenst. Denk maar eens aan een laagstaande zon die je keuken in de zomer in no-time opwarmt of misschien heb je een groot raam waardoor iedereen direct jouw keuken in kan kijken. Enige vorm van privacy en bescherming tegen de zon zijn dus ook in je keuken onmisbaar.

De raambekleding in je keuken moet wel aan een aantal functionele eisen voldoen. Het moet goed tegen vocht kunnen en eenvoudig te reinigen zijn. Ook is een absorberende stof niet ideaal voor een keuken, omdat geuren en vetten dan snel intrekken. Gelukkig hebben wij een ruime keuze in gordijnen voor jouw keuken.

Bekijk onze gordijntypen

De moderne leefkeuken

Laten we niet vergeten dat de functie van een keuken tegenwoordig meer is dan alleen koken. Veel keukens hebben een grote huiselijke eethoek waarbij de nadruk ligt op lang (na-)tafelen en de sfeer in die ruimte wordt hier op aangepast. We besteden steeds meer aandacht aan de styling van onze keuken en wat deze moet uitstralen.

Een echte leefkeuken kan heel goed een lang raam hebben en zelfs een tuindeur. Met mooie inbetweens aan de zijkanten, kleed je jouw raampartij mooi aan en haal je het buitengevoel naar binnen. In een leefkeuken is veel licht welkom, maar veel en lang zon op raman zorgen ervoor dat de temperatuur oploopt. Zowel in de zomer als in de winter moet de temperatuur dus gerieflijk blijven. Als je een inbetween combineert met een vouwgordijn of rolgordijn, vind je de optimale balans tussen functionaliteit en huiselijkheid.

Wat is jouw stijl?

Bepaal welke stijl jouw keuken heeft en stem daar je gordijnen op af. Voel jij je het meeste thuis in een landelijke keuken of ben je meer fan van een strak design interieur? Wij hebben onze gordijnen ingedeeld in zes stijlen om je te helpen jouw perfecte gordijn te vinden.

Heb je jouw perfecte gordijn gevonden? Wij helpen jou het beste ophangsysteem te kiezen en adviseren je over de perfecte afwerking. In onze winkels stellen we ter plekke een offerte voor je op, waardoor je snel kunt zien wat jouw gordijn kost. Je hoeft niet direct te kiezen, neem gerust even de tijd. Na jouw startsein gaan we als een malle voor je aan de slag en heb je binnen twee weken de gordijnen thuis hangen. Ideaal toch?

measure-tape

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.