Gordijnen voor de babykamer

Frisse lucht is erg belangrijk voor de gezondheid van je kindje. Zorg dus dat je altijd een raam open hebt in de babykamer en dat raambekleding deze ventilatie niet belemmert. De combinatie van (gevoerde) gordijnen en een vouw- of rolgordijn is hierbij erg praktisch.

Bekijk onze gordijntypen

Gevoerde gordijnen voor de babykamer

Een donkere babykamer kun je creëren met verduisterende gordijnen, maar je kunt je zoekgebied vergroten door ‘gewone’ gordijnen te laten voeren. Een extra laag voering brengt nog een groot voordeel: het isoleert je babykamer ook heel goed. In de winter houdt het gordijn de kou aan de buitenkant en in de zomer blijft de het veel langer koel. Zo kan je kindje heerlijk in slaap vallen.

Ons assortiment babygordijnen

We hebben een groot assortiment gordijnstoffen die perfect zijn voor jouw babykamer. Van leuke prints tot rustig effen en van stoere felle kleuren tot knuffelbare pasteltinten. Met een kleurenpalet kun je van tevoren goed nadenken welke kleuren je in je babykamer wilt hebben en dit helpt je bij de keuze van je gordijnen.

Denk ook na over de kleur van je muren en of je een behang met een dessin wilt. Bij een drukke behangprint kun je beter een rustig gordijn hangen. Heeft jouw babykamer een zomers strandthema of krijgt je kleintje een prins(ess)enkamer? Maak de kamer dan compleet met bijpassende gordijnen in de leukste thema’s.

measure-tape

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.