Rolgordijnen

Geen zin om een kant-en-klaar rolgordijn met veel moeite op maat te maken? Bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen hebben we alle onderdelen om jou perfecte rolgordijn samen te stellen. Het enigste wat je zelf nog moet doen is het in elkaar zetten. We hebben een aantal frisse kleuren in ons assortiment, passend voor jouw interieur!

Onze rolgordijnen

Rolgordijnen, makkelijk zelf gemaakt!

Rolgordijnen zijn overal en voor elk interieur te gebruiken. Daarnaast zijn ze zeer praktisch. Het is dan ook niets voor niets dat rolgordijnen in Nederland de meest populaire raamdecoratie zijn. In vele huizen zorgen ze voor sfeer in de kamer of zijn ze in de slaapkamer juist zeer verduisterd. Met rolgordijnen kun je namelijk bepalen hoeveel licht je door wilt laten. Hang hem laag als je wilt dat de kamer meer verduisterend is of juist hoog als je wilt dat er veel licht door komt. 

Bij Jan Sikkes hebben we alle onderdelen om jouw perfecte rolgordijn samen te stellen. Dus kom naar één van onze negen filialen. Hier vindt je kettingen, rolstokken en beugels. Daarnaast hebben we voor rolgordijnen een aantal stoffen in ons assortiment. Van frisse tot zachte kleuren, altijd passend voor jouw interieur! Het enige wat je zelf nog moet doen is het in elkaar zetten. Wil je hier advies bij? Onze medewerkers geven je hier graag persoonlijk advies over.