De mooiste rolgordijnen vind je bij Jan Sikkes

Gordijnen zijn de belangrijkste sfeerbepalende factoren in huis. Gordijnen zorgen namelijk voor warmte en licht binnen, maar kunnen je ook privacy geven. Kies daarom voor de mooiste rolgordijnen die bij je eigen persoonlijkheid en stijl past! Geen zin om een kant-en-klaar rolgordijn met veel moeite op maat te maken? Bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen hebben we alle onderdelen om jouw perfecte rolgordijn samen te stellen. Jan Sikkes beschikt over een zeer groot assortiment van verschillende stoffen, passend voor jouw interieur! Het enige wat je zelf nog moet doen is het in elkaar zetten.

Onze rolgordijnen

Rolgordijnen, makkelijk zelf gemaakt

Rolgordijnen zijn overal en voor elk interieur te gebruiken. Daarnaast zijn rolgordijnen zeer praktisch. Het is dan ook niets voor niets dat rolgordijnen de meest populaire raamdecoratie zijn in Nederland. Met rolgordijnen bepaal je zelf hoeveel licht je door wilt laten in je huis- of slaapkamer. Daarom zijn rolgordijnen geschikt om te zorgen voor sfeer in de kamer, maar ook om de kamer geheel te verduisteren wanneer je het zonlicht buiten wilt houden. Hang hem laag als je wilt dat de kamer meer verduisterend is of juist hoog als je wilt dat er veel licht door komt.

Bij Jan Sikkes hebben we alle onderdelen om jouw perfecte rolgordijn samen te stellen. Doordat we alles zelf inkopen en er geen onnodige schakels aan te pas komen kan je voordeel zelfs oplopen tot maar liefst 70% ten opzichte van andere aanbieders!

Dus kom naar één van onze stoffenwinkels. Hier vind je allerlei gordijnaccessoires, zoals kettingen, rolstokken en beugels. Daarnaast hebben we voor rolgordijnen een groot aanbod stoffen in ons assortiment. Van frisse tot zachte kleuren, altijd passend voor jouw interieur! Het enige wat je zelf nog moet doen is het in elkaar zetten.

Wil je advies bij het kiezen van de beste stoffen? Onze medewerkers geven je hier graag persoonlijk advies over. Door jarenlange ervaring en uitgebreide expertise, zijn onze medewerkers in staat een deskundig advies te geven bij het kiezen van stoffen die het best bij uw persoonlijkheid en stijl past. Onze medewerkers helpen jou graag. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen.