Gordijnen op maat

  1. Bekijk ons aanbod gordijnen, kies je favoriet en bedenk alvast welke afwerking je wilt.
  2. Meet je kozijn(en) op. Lees hier hoe je dat doet.
  3. Ga naar de winkel en geef de maten en de gekozen stof door. Heb je nog geen keuze kunnen maken of wil je extra advies? Onze medewerkers helpen je graag. Je krijgt vervolgens in de winkel een prijsopgave waarna je direct de bestelling kunt doen. Je mag er natuurlijk ook langer over nadenken; de offerte geldt 18 dagen.
  4. Na de aanbetaling gaan we direct voor je aan de slag. Binnen twee weken ligt de bestelling voor je klaar in de winkel.
measure-tape

Gratis gemaakt

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Kies de afwerking

Ga je voor een (over-) gordijn, inbetween of vitrage? Denk dan ook alvast na hoe je het gordijn op wilt hangen: op roede of rails. Beide hebben hun eigen voordelen:

Roede
De roede bevestig je aan de muur. Vervolgens kies je uit drie mogelijke afwerkingen van je gordijn: met ringen, lussen of tunnels. Deze gordijnen hebben een landelijke/klassieke look en dit past in veel interieurs.

En zijn ook ringen die je aan een plooigordijn kunt bevestigen. Voordeel hiervan is dat een stof beter plooit en dit geeft wat meer privacy bij inbetweens of vitrages.


Rails
Deze hang je bij voorkeur aan het plafond. Is dit niet mogelijk, dan kun je een rails ook met wandsteunen aan de muur hangen. Een voordeel van een rails is dat het gordijn makkelijk opent en sluit. Bovendien kun je aan een rails verschillende gordijnentypen hangen:

  • Plooigordijn: deze ken je vast en zeker. Soms volstaat een enkele plooi, maar bij inbetweens en vitrages is het raadzaam om een vlinder- (zie foto) of triplooi te kiezen. Je hebt dan meer stof per plooi, waardoor een luchtige inbetween of vitrage mooier in de plooi valt.

  • Wavegordijn: op vele vlakken is dit hét perfecte gordijn. Dat komt doordat het soepel opent en sluit, de plooiing altijd vol en gelijk is en je het gordijn als een dun pakketje kunt invouwen naast je kozijn.

Bekijk ons aanbod raambekleding

Afwijkende maten

Een kant-en-klaar gordijn is makkelijk, maar is door de beperkte mogelijkheden lang niet geschikt voor elk kozijn. Ieder huis heeft andere kozijnen met eigen afmetingen en ieder interieur vergt een eigen aanpak op gebied van raambekleding. Bij ons kun je super voordelig en snel gordijnen op maat laten maken. We hebben een ruim assortiment stoffen en accessoires waardoor bijna alles mogelijk is.

curtains

Gordijnen in jouw stijl

Voor iedereen is er een perfect gordijn. Kies jouw favoriete woonstijl en vind jouw perfecte gordijn.

scissor

Het geheim van Jan Sikkes

Hoe we onze gordijnen zo voordelig kunnen aanbieden? Door onze unieke formule!