Velours gordijnen

Velours of fluwelen gordijnen zijn het helemaal in de woonwereld. Overal zien we velours: als bekleding van stoelen, kussens op de bank of zelfs een complete bank van velours. Ook gordijnen van velours zie je overal. Ze maken van je huis een warm en sfeervol geheel en geven je kamer extra stijl.

Gordijnen van velours of fluweel passen heel goed in de woonkamer en slaapkamer. Ze hebben een isolerende werking en in de meeste gevallen zijn ze wat dikker. Hierdoor houden ze vrij veel licht tegen en maken ze je kamer lekker donker. Helemaal lichtdicht zijn ze niet, zoek daarvoor bij onze lichtdichte of verduisterende gordijnen of laat je gordijn voeren

curtains
gordijnen Een deel van de veloursgordijnen
Toon meer producten
Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte velours gordijnen. Neem een kijkje in één van onze winkels en laat je adviseren.

Veloursgordijnen op maat

Heb je je favoriete velours gordijn gevonden? Dan kun je je eigen gordijn op maat laten maken door Jan Sikkes. Je kiest zelf hoe het eruit gaat zien: kies een roede of rails, bepaal de plooiing en geef je wensen voor voor de afwerking. Jij bent de baas en wij geven vakkundig advies. Samen creëren we het perfecte gordijn voor jouw woning.

Ontdek hier de mogelijkheden voor een gordijn op maat en vraag in de winkel een vrijblijvende offerte aan.

Isoleren met veloursgordijnen

Gordijnen van velours hebben een isolerende werking. Dat komt door de stilstaande lucht die zich tussen de haartjes aan het oppervlak bevindt. Deze stilstaande lucht vormt een barriére voor inkomende koude lucht. Isolerende gordijnen zijn dus perfect om tocht tegen te gaan! Je kunt je gordijn ook laten voeren met een isolerende laag. van wattine. Ook isolerende gordijnen kun je bij ons op maat bestellen.

Het juiste gordijn vinden

Dat kan voor sommigen nogal een zoektocht zijn. Begrijpelijk! Er is enorm veel aanbod en hoe kies je tussen al die verschillende soorten jouw favoriet? Daar schieten wij te hulp. Bekijk ons aanbod online, lees onze blogs ter inspiratie en ga naar jouw Jan Sikkes. Daar staan vakkundige medewerkers voor je klaar om samen met jou het perfecte gordijn samen te stellen.

Mocht je dat willen, dan stellen we in de winkel direct een vrijblijvende offerte voor je op. Ben je eruit? Hoera! Dan kunnen we jouw gordijnen maken en binnen twee weken liggen ze voor je klaar in de winkel.

Kleur bekennen

Nu je weet dat je veloursgordijnen wilt, ben je een stap dichter bij het vinden van jouw perfecte gordijn. Maar nu ben je bij de volgende keuze aanbeland: de kleurkeuze. Ga je voor basic wit, grijs of beige? Of is een opvallende kleur meer jouw stijl of misschien een vrolijke print met meerdere kleuren? Iedere kleur geeft een eigen sfeer aan een kamer. Hier kun je vast een beetje inspiratie en wat handige tips bij gebruiken.

Ontdek kleurtips

Meer gordijnmaterialen