Roze gordijnen

Zo zoet als zuurstokken en perfect voor een echte prinsessenkamer, dat zijn roze gordijnen. Natuurlijk denk je direct aan een meisjeskamer, maar roze in poederkleuren of juist donkere tinten zijn ook heel mooi voor in de rest van je huis.

Vind een deel van onze roze gordijnen via de bijpassende woonstijlen of ga naar de winkel voor het complete assortiment. Laat je adviseren en onze medewerkers stellen direct een offerte voor je op.

Vind roze gordijnen

Bekijk deze woonstijlen

Roze in je interieur

We hadden het al over de prinsessenkamer, maar roze is zoveel meer dan alleen een prinsessenkleur. Oudroze en de wat donkere rozetinten geven veel warmte aan je kamer en kunnen zelfs gedurfd en stoer zijn.

Combineer roze met rustige kleuren, zoals wit, zand en grijs of haal de kleur nog wat op door bordeaux toe te voegen. Wist je trouwens dat je heel mooi een lichtroze inbetween combineert met een zwaarder donkerroze overgordijn? Dit geeft een warme look en doet heel huiselijk aan.

Uni of met print?

Roze kan best een bepalende kleur zijn. Je kunt resoluut voor een uni roze gordijn gaan, maar je kunt ook iets subtieler roze toevoegen aan je kamer. Doe dit door een gordijn met print te kiezen waar ook roze in zit. Een andere manier om subtiel roze toe te voegen is door een lichte tint of pastelroze te gebruiken. Deze rozetinten combineren heel mooi met natuurtinten als zand, beige, wit en grijs en creëren samen een sfeervol geheel.

Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Materiaal kiezen

Een gordijn van velours heeft een compleet andere look dan eentje van rustiek linnen. Naast de kleur is het dus ook belangrijk om goed na te denken over het materiaal van je gordijn. Bedenk eerst welke sfeer je wilt creëren en kijk daarna goed naar de ruimte. Heb je een kleine kamer, dan is het handig om een luchtige stof te kiezen in lichte kleur. Heb je juist een grote kamer, dan kun je die huiselijker maken door dikke, stevige stoffen te kiezen met zacht oppervlak en een wat zwaardere kleur. Lees hier meer over gordijnmaterialen.

Roze gordijnen kopen

Ons aanbod roze gordijnen vind je gedeeltelijk tussen de woonstijlen, maar voor ons complete assortiment ga je naar één van onze winkels. Daar staan onze medewerkers voor je klaar om advies te geven en een offerte op maat.

Naar jouw Jan Sikkes

Vergelijkbare gordijnkleuren

Lees stylingtips en bepaal jouw kleur