Oranje gordijnen

Heb lef en ga voor oranje! Deze kleur valt niet alleen op, maar roept ook enthousiasme, gezelligheid en plezier op. Kortom: je wordt blij van oranje in je interieur. Combineer meerdere oranjetinten met elkaar voor een sfeervol geheel en laat je gordijnen daarin een mooie bijrol spelen.

Bekijk een deel van onze oranje gordijnen via de bijpassende woonstijlen of ga naar jouw Jan Sikkes voor een compleet assortiment. En als je daar toch bent, laat dan direct een vrijblijvende offerte opstellen.

Vind oranje gordijnen

Bekijk deze woonstijlen

Oranje in je interieur?

Ja, graag! Natuurlijk hoef je niet alle muren oranje te verven en al je meubels te vervangen - juist niet zelfs - maar wees spaarzaam en breng alleen oranje details aan. Stem accessoires af op je oranje gordijnen en combineer meerdere oranje- en aardetinten voor een warm geheel met hier en daar een opvallend kleurelement.

Tips voor oranje gordijnen

Voordat je een stof uitzoekt, kijk je eerst naar de ruimte waar de gordijnen gaan hangen. Is de kamer groot of klein en heeft het veel of weinig lichtinval? Maak op basis hiervan de juiste keuzes.

In een donkere en kleine kamer kan oranje best op je afkomen. Kies in dat geval voor een pasteltint en laat je gordijnen tot de grond lopen. Hierdoor wordt de hoogte van je kamer benadrukt en de kleur komt niet op je af, maar is meer op de achtergrond.

Is je kamer groot en heb je meerdere ramen? Dan mag je best kiezen voor een donkere of felle oranjetint, dit kan je kamer best hebben. Laat de rest van de kamer rustig qua kleur en gebruik basics als wit, grijs, beige en andere aardetinten. Een mooie houten vloer staat trouwens ook goed bij oranje gordijnen.

Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Oranje gordijnen kopen

Oranje is een kleur die niet erg vaak voorkomt in gordijnstoffen, maar bij Jan Sikkes hebben we genoeg keuze. Bekijk een deel van ons aanbod online en voor een compleet beeld ga je naar een winkel bij jou in de buurt. Daar geven onze medewerkers advies en stellen ze vrijblijvend een offerte op. Ook helpen ze jou met het kiezen van de afwerking van je gordijn. Van ringen op roede tot chique waveplooien; er is veel mogelijk!

Vind jouw Jan Sikkes

Vergelijkbare gordijnkleuren

Lees stylingtips en bepaal jouw kleur