Groene gordijnen

Groen is de laatste jaren terug van weggeweest. Het is een stoere kleur die zonder aanwezig te zijn toch kleur in je kamer brengt. Met groene gordijnen creëer je een warm gevoel en je haalt gevoelsmatig een beetje natuur in huis.

Groen combineert goed bij veel andere kleuren en komt terug in meerdere woonstijlen. Bekijk hieronder de woonstijlen waar groene gordijnen in voorkomen, vind jouw favoriet en check direct de voorraad van jouw Jan Sikkes.

Vind groene gordijnen

Bekijk deze woonstijlen

Groen in je huis

Het zal je niet verbazen; groen linken we aan de natuur. In je huis zorgt groen voor harmonie, rust en evenwicht. Natuurlijk roept appelgroen een compleet andere emotie op dan bosgroen. Lichte, heldere groentinten voelen koeler aan en kunnen je kamer groter doen lijken, maar echte felgroen kan juist best op je afkomen. Donkergroen past heel goed in de woontrends van afgelopen jaren, maar kunnen een kleine kamer nog kleiner doen lijken. Denk er dus goed over na wat je wilt bereiken.

Groene gordijnen stylen

Je hebt misschien al een mooie groenkleurig gordijn voorbij zien komen. Neem die kleur als basis voor de rest van je interieur. Tip: maak een moodboard waarbij je eerst kleuren bij elkaar zoekt, dan materialen en leuke accessoires. Dit kan houvast bieden wanneer je de rest van je kamer inricht. Je krijgt zo een mooi op elkaar afgestemd geheel.

Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Materiaal kiezen

Naast het vinden van de perfecte kleur is ook het materiaal een belangrijk onderdeel van je gordijn. Kies je natuurlijk linnen of katoen of ga je voor praktisch polyester of een mix van meerdere grondstoffen? En je hebt vast ook wensen over de eigenschappen: moet je gordijn 100% licht weren of is een luchtige inbetween meer jouw ding? Wij helpen je wegwijs te worden in de mogelijkheden. Lees hier over gordijnmaterialen.

Groene gordijnen kopen

Je woning een chique tintje geven met veloursgordijnen in donkergroene kleur? Hebben we. Ben jij meer van pasteltinten en zoek je een mooie pastelgroene gordijnstof? Bij ons ben je aan het juiste adres. Of maak jij een statement met gordijnen met weelderig dessin? Ook daarvoor ga je naar Jan Sikkes. Bekijk een deel van onze collectie groene gordijnen via de woonstijlen of ga naar de winkel voor het complete assortiment.

Vind jouw Jan Sikkes

Vergelijkbare gordijnkleuren

Lees stylingtips en bepaal jouw kleur