Grijze gordijnen

Is industrieel jouw woonstijl? Of voel jij je meer op je gemak in een modern strak interieur? Of ben jij pas écht thuis in een kamer met Scandinavische elementen? Hoe dan ook, in alle gevallen passen grijze gordijnen goed. Ze matchen met veel andere kleuren en zijn tijdloos. Een perfecte keuze dus!

Bekijk een deel van onze grijze gordijnstoffen via de woonstijlen of ga naar de winkel om onze gehele collectie te zien. Vraag dan ook direct advies van onze vakkundige medewerkers en laat een offerte opstellen.

Vind grijze gordijnen

Bekijk deze woonstijlen

Grijs in je interieur

Juist omdat grijs een basic kleur is, koppelen we deze kleur ook gauw aan ‘saaiheid’. Maar dat is absoluut niet terecht. Door de basis van je kamer rustig en basic te houden, kun je met de rest van je inrichting wat meer los gaan. Bovendien kun je verschillende grijstinten met elkaar combineren waardoor je variatie krijgt en het een mooi op elkaar afgestemd geheel wordt. Dit past heel goed in een stoere industriële woonstijl.

Grijs combineren

Wist je dat grijs de ideale kleur is om te ‘bemiddelen’ tussen twee andere kleuren? Samen met zwart of wit en een kleur als blauw zorgt grijs voor de perfecte overgang. Je kunt ook kiezen voor een felgele of knalrode kleur; dit kleurpalet zien we terug in moderne woonstijlen.

Grijs past bovendien heel goed tussen natuurtinten. Een zandkleurig tapijt op een houten vloer met beige muren en grijze gordijnen; het past perfect bij de Scandinavische of landelijke woonstijl.

Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Grijze gordijnen kopen

Van grijze gordijnen hebben we heel veel: luchtige inbetweens, ingewikkeld geweven jacquards, met print of rustig effen. En natuurlijk van lichtgrijs tot donker antraciet. Er zit vast en zeker een geschikte stof voor jou bij. Bekijk een deel van onze grijze gordijnen via de woonstijlen of ga naar jouw Jan Sikkes voor het complete assortiment en ontvang direct een offerte op maat.

Gordijntypen

Wil je geen licht binnenlaten in je kamer of zoek je juist een semi-transparante inbetween? Denk na over de functie van je gordijn en bepaal welk gordijntype je zoekt. En denk dan ook meteen over de afwerking van je gordijn. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij in de winkel of via inspirerende blogs.

Gordijninspiratie opdoen

Vergelijkbare gordijnkleuren

Lees stylingtips en bepaal jouw kleur