Gele gordijnen

Geel is helemaal ‘on trend’. Niet alleen in de mode zien we veel geeltinten, ook in het interieur. Het begon met okergeel, toen werd het mosterd en nu zijn pastel- en vergrijsd geel aan de beurt. Welke geeltint jouw favoriet ook is, je kunt bij ons genoeg geel vinden.

Bekijk een deel van onze gele gordijnstoffen via onderstaande woonstijlen en ga naar de winkel om ons complete assortiment te doorzoeken. Vraag dan meteen advies van onze vakkundige medewerkers en laat een offerte opstellen.

Vind gele gordijnen

Bekijk deze woonstijlen

Stylen met geel

Wil je op een subtiele manier kleur toevoegen aan je kamer? Dan is geel jouw kleur. Als je veel wit en andere koele tinten in je kamer hebt, kies je het beste voor een warme geeltint. Dit geeft balans en sfeer in die ruimte. Zoek je gordijnen voor een kleine kamer? Ga dan voor een gordijn in koele geeltint. Kleine kamers hebben sowieso veel baat bij lichte kleuren, wil je ze ruimer doen lijken. En nog een tip: laat je gordijnen tot de grond lopen, dan benadruk je de hoogte van die kamer.

Geel combineren

Geel past bij veel andere kleuren. Combineer je okergeel met oranje, bruin of groen, dan ontstaat er al gauw een echte vintage vibe. Match je gele gordijnen met andere felle kleuren en drukke printjes, dan ga je meer de kant van bohemian op.

Niet alleen een kleur is bepalend voor je interieur, ook de tint. Wit, zwart en grijs maken met felgele gordijnen een kamer modern en strak, maar met vergrijsd gele of donkergele gordijnen ga je meer de industriële kant op. En wie kent er geen Scandinavisch interieur waar okergeel in voorkomt? Je merkt: geel past bij elke woonstijl!

Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Gele gordijnen kopen

Uni gele gordijnen van 100% katoen, gele gordijnen met rib of een beetje glans en gordijnen met mooie geelkleurige dessins. Je begrijpt het al, bij Jan Sikkes is het niet de vraag of we de juiste stof hebben, maar welke je gaat kiezen! Bekijk een deel van ons assortiment online en ga voor een compleet beeld naar jouw Jan Sikkes. En als je daar bent, laat dan direct een offerte opstellen.

Vind jouw Jan Sikkes

Vergelijkbare gordijnkleuren

Lees stylingtips en bepaal jouw kleur