Blauwe gordijnen

Wil je wat kleur in je interieur brengen? Dat kan heel goed met blauwe gordijnen. Blauw is een vrij neutrale kleur en je kunt het combineren met veel andere kleuren. Donkerblauw geeft je kamer een chique tintje en helderblauwe gordijnen zorgen voor meer lucht en ruimte. Kies de kleur die past bij de sfeer die jij wilt creëren.

Bekijk een deel van onze blauwe gordijnen via de bijpassende woonstijlen en ga voor een compleet assortiment naar jouw Jan Sikkes.

Vind blauwe gordijnen

Bekijk deze woonstijlen

Blauw in je interieur

Over het algemeen is blauw een koele kleur die het goed doet in ruimtes waar rust belangrijk is. Uiteraard is dat je slaapkamer, maar dit geldt ook voor de studeerkamer of kantoor. Daar is concentratie en focus immers heel belangrijk.

Voor heel veel woonstijlen is blauw een bijpassende kleur. Donkerblauw gebruik je bij een industriële woonstijl en ook klassiek/landelijk en vintage kunnen heel goed blauw gebruiken. Donkerblauw maakt een kamer sfeervol en chique. Ga je meer naar de lichte blauwtinten, dan verschuif je naar Scandinavisch en bohemian, maar die kleur kan net zo goed in een landelijke woonstijl.

Blauwe gordijnen stylen

Blauw is na een korte afwezigheid weer terug als woontrend. Durf donkerblauwe gordijnen op te hangen waarbij je de muur in dezelfde kleur schildert. Dit geeft, ondanks de intense kleur, rust en de nadruk ligt niet op je gordijnen. Hierdoor houd je het muuroppervlak rustig en verdwijnen ‘harde’ hoeken in je kamer.

Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Kies het materiaal

Naast de kleur is het materiaal heel belangrijk voor de sfeer die het gordijn creëert in je interieur. Kies je een gordijn met mat oppervlak of juist een beetje glans? Voelt het wollig of juist heel stevig aan of ga je voor een luchtige inbetween? Best lastig, maar wij helpen je hierbij. Lees hier meer over de verschillende materialen voor gordijnen.

Blauwe gordijnen kopen

Zoals je van ons gewend bent, hebben we veel keuze in verschillende kleuren gordijnen. Lichtblauw, donkerblauw en alles wat daar tussenin zit. Dessins met meerdere tinten blauw en gordijnen van materialen die jij het mooiste vindt; je vindt ze allemaal bij Jan Sikkes. Ons assortiment staat gedeeltelijk online, maar voor het gehele aanbod ga je naar jouw Jan Sikkes. Laat daar ook direct een vrijblijvende offerte opmaken.

Vind jouw Jan Sikkes

Vergelijkbare gordijnkleuren

Lees stylingtips en bepaal jouw kleur