Jacquard gordijn

Jacquard gordijnen, oftewel gordijnen met ingeweven patronen, passen overal bij. Van stijlvol en klassiek, tot trendy en hip. Jacquard gordijnen zijn meestal van een zwaardere stof gemaakt waardoor de plooi goed valt. Doordat de stof soepel valt, komen de jacquard gordijnen mooi te hangen. Daarnaast krijgen de gordijnen een luxere uitstraling, door de ingeweven patronen. De stoffen spelen met lichte en donkere contrasten, de jacquard gordijnen glanzen hierdoor prachtige als ze bewegen.

Onze jacquard patronen

Jacquard gordijnstof, een eindeloos aanbod

Jacquard gordijnstoffen zijn er, door de verschillende patronen, in een eindeloos aanbod. Van grote patronen tot kleine subtiele patronen. Ook kunnen de patronen verschillen van eenvoudig tot ingewikkelde en rijke patronen. Daarnaast zijn de stoffen er nog in verschillende kleuren en kunnen de motieven in dezelfde kleur zijn of kunnen de patronen juist verschillende kleuren hebben. Zoek bij Jan Sikkes zoekt en vindt de ideale stof voor een jacquard gordijn. Hierbij wordt nauwkeurig op de kwaliteit, materiaal en kleuren gelet.

Heb je, uit het eindeloos aanbod, een keuze voor jouw perfecte jacquard stof kunnen maken, dan kun je door naar de volgende stap en starten met het maken van jacquard gordijnen. Je kunt kiezen om de gordijnen zelf te maken of om de gordijnen te laten maken. Vind je een stof met het label "gratis gemaakt", dan zijn de maakkosten voor ons. In één van onze tien stoffenwinkels staat er altijd een medewerker klaar die je hiermee wil helpen.