Inbetweens

Van transparant tot verduisterend; we hebben een enorme collectie gordijnstoffen. Wil jij de functionaliteit van een verduisterend gordijn en de luchtige sfeer van een vitrage? Ga dan voor een inbetween. Het grote voordeel van inbetweens is dat ze voor privacy zorgen én een luchtige moderne uitstraling hebben; ‘best of both worlds’ dus!

curtains
vitrages/inbetweens Onze inbetweens
Toon meer producten
Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis gemaakt

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw inbetweens dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte inbetweens voor jouw huis. Neem een kijkje in één van onze winkels.

De perfecte inbetween

We hebben vele soorten inbetweens in ons assortiment. Kies eerst de juiste kleur en het materiaal dat het beste in jouw interieur past. Daarna is het belangrijk dat je bij inbetweens een rijke plooiing kiest. De plooien breken namelijk de geluidsgolven en hierdoor dempt een goed geplooid gordijn het geluid. Zo ontstaat een prettige akoestiek en voorkom je een kil klinkende ruimte. Kies uit deze plooien:

Enkele plooi
Dit is de minst volle plooi en heeft niet de voorkeur bij inbetweens, omdat de stof onderaan niet meer plooit.

Vlinderplooi (of dubbele plooi)
Hangt voller dan een enkele plooi en is hierdoor ook aan de onderkant rijk aan stof.

Triplo-plooi
Als je een hoge raampartij hebt, plooit de stof onderaan al snel niet mooi. Dit los je op met een triplo-plooi (driedubbel). Ook wanneer je meer privacy wilt, kies je voor meer plooien.

De wave-plooi
Maakt van de meest stugge stoffen een perfect golvend gordijn. Dit handige systeem bestaat uit runners, gordijnband en haakjes die je eenvoudig kunt verschuiven op een rail. Tussen de plooien bevindt zich een koord die de plooien perfect in vorm houdt en altijd op de juiste afstand. Een wavegordijn heeft rijke plooien én je kunt het als een dun pakket naast je kozijn opbergen.

Ga naar jouw Jan Sikkes voor advies en een offerte op maat.

Kies inbetweens: privacy én contact met buiten

Echt verduisterend zijn inbetweens natuurlijk niet, maar doordat ze dikker zijn dan vitrages en voiles, kun je niet van buiten naar binnen kijken, maar wel andersom. En heb je er aan eens gedacht om inbetweens te combineren met verduisterende gordijnen? Hierdoor kun je altijd genieten van je uitzicht en haal je het buitenleven naar binnen. En dat past goed bij een landelijke of Scandinavische woonstijl. We hebben onze inbetweens ingedeeld in zes stijlen. Kies je favoriete stijl en vind jouw perfecte inbetween.

Vind jouw favoriet

De juiste combinatie tussen kleur, materiaal en afwerking zijn doorslaggevend voor een mooie inbetween. Je zou het bijvoorbeeld niet verwachten, maar lichte inbetweens schijnen minder door dan een donkere variant. Sommige stoffen zijn kamerhoog en kunnen naadloos worden gemaakt.

Neem hier dan ook rustig de tijd voor en laat je deskundig adviseren in jouw Jan Sikkes. Samen met jou bekijken we wat de beste afwerking is en kunnen we ter plekke een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Weet je direct waar je aan toe bent.