Roede

Wanneer je thuis niet beschikt over gordijnrails is een roede een perfecte vervanger. Een roede is een ronde stang/buis die je laat hangen op twee of meerdere steunen. De steunen kun je monteren aan de muur met wandsteunen of wandrozetten, ook kun je een roede laten steunen aan het plafond met plafondsteunen. Dit is vooral populair bij overgordijnen. Roedes zijn de kleine details in het interieur die het hem doen en jouw gordijnen de uniek uitstraling geven. Ze worden vooral in moderne interieurs gebruikt, maar ook in interieurs met een klassieke look komen ze prima tot zijn recht.

Gordijnen op roede

Gordijnen op roede

Gordijnen aan een roede bevestigen doe je gemakkelijk met ringen of lussen, ook kun je de gordijnen met de stof over de roede heen plaatsen. Door de roede krijgen de gordijnen van nature een prachtige klassieke look. Maar je kunt de roede geheel naar jouw wensen kiezen, roedes zijn er namelijk in alle soorten en maten. Daarnaast kun je er elk gewenst gordijn aan bevestigen, van overgordijnen tot transparante gordijnen. Een roede is een mooie vervanger van het traditionele gordijnrails.

Bij Jan Sikkes kun je ook gordijnen met een tunnel laten maken in plaats van plooien. Op deze manier kunnen de gordijnen met behulp van een roede worden opgehangen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de stof van jouw keus in één van onze filialen uit te zoeken en dat aan één van onze medewerkers meegeven. We zien jou graag bij Jan Sikkes!