Ringengordijn

Bij Jan Sikkes kun je ook ringengordijnen laten maken. Overdag kunnen de gordijnen als een zeer klein pakketje aan de zijkant weggehangen worden, zodat er zoveel mogelijk daglicht binnen komt. ’s Avonds wordt het gordijn gesloten en hangt het mooi in de plooi. Het gordijn is te maken met verschillende maten/kleuren ringen.

Prachtig hangend ringengordijn

Ringengordijnen vallen altijd prachtig. Dit komt door de voor- en achterwaartse beweging die de gordijnen krijgen. De stof hangt door deze beweging soepel naar beneden, dit geeft de ringengordijnen de prachtige uitstraling. Deze uitstraling kom vooral ’s avonds, wanneer het ringengordijn wordt gesloten, tevoorschijn. Het ringengordijn hangt dan prachtig in de vorm. Wanneer de ochtend weer aanbreekt kun je de gordijnen als een klein pakketje, zodat je zoveel mogelijk daglicht binnen krijgt, aan de zijkant weghangen.

Bij Jan Sikkes kun je ook ringengordijnen laten maken. Wij hebben een snelle levertijd voor gordijnconfectie, geen vraag is ons te gek. In gemiddeld twee weken is je gordijn klaar. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers denken graag met je mee!