Gordijnen laten maken

Zelf niet goed met een naaimachine? Bij ons kun je ook gordijnen laten maken. Welke variant je ook kiest, wij maken het voor je! Als je nieuwe gordijnen wilt laten maken, is het van belang de juiste maten te hebben. Voor meer informatie het op maat maken van gordijnstof bekijk je onze gordijn-o-meter. Heb je de stof van je dromen gevonden? Dan kun je meteen alle maten doorgeven en heb je binnen twee weken je nieuwe gordijnen in huis.

Gordijn-maak-service

Gordijnen laten maken doe je bij onze gordijn-maak-service, laat je gordijnen maken die zorgvuldig op vlieselineband zijn geplooid, blind gestikt en voorzien van de juiste haken. Je gordijnen worden snel (twee weken) en vakkundig op maat gemaakt. Door de snelle levering is je nieuwe interieur zo compleet! Met een wekelijks wisselend assortiment heb je bij ons ruime keuze uit modieuze gordijnstoffen. Dit vakmanschap krijg je allemaal voor een vriendelijke Jan Sikkes prijs!

Welke gordijnen laat jij maken? Kies je voor plooigordijnen, ringgordijnen of vouwgordijnen. Wil je deze gordijnen aan een roede laten hangen of ga je voor een spangordijn. En misschien kies je er ook nog een mooie embrasse bij. Wat jouw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze binnen twee weken uitkomen. Kom gerust langs in één van onze tien stoffenwinkels en vraag onze medewerkers.