Gordijn-o-meter

Zelf gordijnen of vitrages maken? Een goed idee! Maar hoe bepaal je nou precies hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt? Vul onderstaand schema in en je weet hoeveel stof je nodig hebt.

Breedte van het gordijn (de railbreedte)
cm
Hoogte van het gordijn
cm
Breedte van de stof
cm
Patroonhoogte van de stof *
cm
Prijs van de stof per str. meter
Richting van de stof
Plooidiepte
* Als de stof geen patroon heeft, vul bij patroonhoogte 1 cm in.

Gordijn-o-meter, zelf gordijnen maken

Gordijnen maken hoeft niet moeilijk te zijn, met behulp van de Gordijn-o-meter van Jan Sikkes wordt het al helemaal een stukje makkelijker! Natuurlijk staan we in een van onze stoffenwinkels altijd klaar om je te helpen en advies te geven, maar door gebruik te maken van onze Gordijn-o-meter kun je precies te weten komen hoeveel gordijnstof je nodig hebt.

 

Maak zelf jouw perfecte gordijnen met onze prachtige gordijnstoffen. Deze zijn niet alleen van goede kwaliteit maar passen ook bij ieder budget. Zoals ons uni weefgordijn, welke bij ieder interieur past! Toch liever iets geks of opvallender? Kijk eens naar onze jacquard en bedrukte gordijnen, voorzien van allerlei printjes en mooie ingeweven patronen. Onze verduisterende gordijnen zijn ook verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins, ideaal voor een optimale nachtrust of een middagdutje. Ook biedt Jan Sikkes allerlei stoffen voor een kamerhoog/breed gordijn, rolgordijnen en natuurlijk de benodigde gordijnaccessoires!