Bedrukt gordijn

Bedrukte gordijnen zorgen ervoor dat je alle kanten op kunt. Van een vrolijke print in de kinderkamer tot een design uitstraling in de woonkamer. Daarnaast zijn de patronen eindeloos gevarieerd. Voor bedrukte gordijnen is alles mogelijk, de gordijnen zijn namelijk eerst geweven en daarna worden ze bedrukt. Dit geeft de mogelijkheid om voor elk interieur de juiste bedrukte gordijnen te vinden. Kies voor een klassiek patroon om jouw inrichting tot één geheel te maken of zorg ervoor dat jouw gordijnen er uitspringen. 

Onze bedrukte stoffen

Bedrukte gordijnstoffen

Jan Sikkes heeft hoogwaardig bedrukte gordijnstoffen, van kleurrijke patronen, uni stoffen of gedistingeerde patronen. Ga voor wat bij jouw interieur past. Laat jouw creativiteit de vrije loop en kies een unieke bedrukte gordijnstof. Het is wel aan te raden een voering te gebruiken bij gedrukte gordijnstof. Dit omdat de gordijnen aan de achterzijde niet zijn bedrukt en het materiaal vaak wat dunner is. De voering zorgt er dan voor dat het minder doorzichtig is en ook nog eens isolerend.

Nadat je de perfecte bedrukte stof hebt gevonden, is het tijd om tot jouw perfecte bedrukte gordijnen te maken. Je kunt kiezen om de gordijnen zelf te maken of je kunt kiezen om, in één van onze tien stoffenwinkels, de gordijnen te laten maken. Voor een deel van onze collectie geldt zelfs dat je de gordijnen gratis kan laten maken! Er staan bij Jan Sikkes altijd medewerkers klaar die bereidt zijn jou te helpen! Houd er ook rekening mee dat bij bedrukte gordijnen de patronen op elkaar aan moeten sluiten, hierdoor gebruik je vaak meer stof.