Gordijnen Zwolle

Gordijnen Zwolle

Jan Sikkes heeft de mooiste gordijnstoffen en gordijnen in Zwolle. Kom langs in onze stoffenwinkel om alle stijlen en materialen te bekijken. Laat je inspireren om zelf de mooiste gordijnen te maken of laat ze door ons voor jou op maat maken. Je kunt kiezen uit veel verschillende materialen en afwerkingen, zodat je precies de gordijnen krijgt die bij jouw stijl passen. Combineer ook eens verschillende stoffen en gordijnen over elkaar heen! Zo krijg je een extra uniek effect. Bijvoorbeeld een praktisch rolgordijn met daar overheen romantische overgordijnen. Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers adviseren je graag over de laatste trends en de beste keuze voor jouw stijl.

Gordijnstoffen Zwolle

Omdat er net zo veel smaken en stijlen als mensen zijn vult Jan Sikkes zijn assortiment stoffen en gordijnen in Zwolle wekelijks aan. Zo vind je altijd iets nieuws en wordt je altijd geïnspireerd wanneer je in onze filialen binnenstapt. We gaan bij Jan Sikkes voor de hoogste kwaliteit en zoeken altijd naar de laatste trends en exclusieve stoffen. Op deze manier zorgen wij er voor dat je bij ons altijd de mooiste stof voor jouw gordijnen vindt. Kies bijvoorbeeld voor uni-weefgordijnen, of jacquard gordijnen. Ook gordijnen met mooie patronen vind je in ons assortiment.

 

Heb je al eens gedacht aan de andere voordelen die goede gordijnen met zich meebrengen? Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor verduisterende gordijnen, ben je verzekerd van een donkere slaapkamer zelfs wanneer de zon op haar hoogst staat. Ook kunnen gordijnen, zeker wanneer gecombineerd in verschillende lagen, een positief effect hebben op de akoestiek van een ruimte. Galmt je woonkamer bijvoorbeeld heel erg? Kies dan voor mooie dikke veloursgordijnen, met daaronder lichte inbetweens. Zo worden gesprekken beter verstaanbaar en creëer je ook nog eens een prachtig romantisch effect met gordijnen. Jan Sikkes vertelt je graag meer over de eigenschappen van onze gordijnen in Zwolle! Kom langs en laat je inspireren om je woning helemaal af te maken!

 

Bij onze gordijnen in Zwolle kun je ook kiezen voor kamerhoge gordijnen. Dit is met name populair bij inbetweens en vitrages. De gordijnen worden niet in banen aan elkaar genaaid, waardoor je geen naden ziet in je gordijnen. Door deze techniek te gebruiken kun je de gordijnen zo hoog en zo breed maken als je zelf wilt, dus passen ze in iedere kamer. Ook deze gordijnen maken we in Zwolle graag voor jou op maat, of je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan! Kom langs in onze stoffenwinkel in Zwolle en ontdek welke stoffen geschikt zijn om op kamerhoogte en breedte te maken. Onze medewerkers helpen je graag verder.