Gordijnen Sneek

Gordijnen Sneek

Op zoek naar de perfecte gordijnen? Neem dan een kijkje bij Jan Sikkes in Sneek. Jan Sikkes in Sneek heeft een grote afdeling gewijd aan de mooiste gordijnstoffen voor ieder interieur. Ook voor gordijnaccessoires en ophangsystemen kun je terecht bij Jan Sikkes. De keuze is reuze! Ons altijd ruime assortiment wordt constant aangevuld met de nieuwste stoffen, stijlen en trends. Zo kun je altijd jouw huis in de mooiste stoffen aankleden, die helemaal passen bij jouw unieke stijl en smaak. Kom langs in onze stoffenwinkel in Sneek en beleef de gordijnstoffen die wij aanbieden. De medewerkers van Jan Sikkes beantwoorden met veel plezier al jouw vragen over onze stoffen en gordijnen.

Gordijnstoffen Sneek

Ben je opzoek naar de nieuwste gordijnstoffen in hoge kwaliteit? Bij Jan Sikkes zijn we trots op de hoge kwaliteit van de stoffen in ons assortiment. Wij hanteren de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dit realiseren wij door onnodige schakels uit te sluiten bij het importeren van de stoffen. Kies voor kwalitatieve en voordelige uni-weefgordijnen, bedrukte gordijnen of jacquard gordijnen. Met onze gordijn-o-meter reken je precies uit hoe veel stof je nodig hebt, zodat je nooit te weinig of te veel koopt. Onze gordijnen zijn ook verkrijgbaar in verduisterende stoffen, zodat je een kamer echt helemaal donker kunt maken. Heerlijk wanneer je overdag een dutje wilt doen.

 

Bij Jan Sikkes in Sneek kun je je creatieve geest uitdagen en allerlei creatieve ideeën uitwerken. Je kunt met onze gordijnstoffen eindeloos combineren, om een uniek gevoel aan je woning te geven en helemaal je eigen stijl uit te dragen. Ook de afwerking van onze gordijnen kunnen bijdragen aan deze unieke stijl. Kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen in combinatie met overgordijnen. Of juist een ringengordijn in plaats van een vlinderplooi. Zo kun je je keuken, woonkamer of elk andere gewenste plek uniek maken met je eigen ontwerpen. Ben je nog niet zo goed met naald en draad? Dan kun je een van onze cursussen volgen bij jou in de buurt. Wanneer je het naaiwerk toch liever overlaat aan iemand anders, dan maken wij met alle plezier jouw gordijnen op maat. Dit kunnen wij ook kamerhoog en kamerbreed doen door gebruik van speciale naaitechnieken.

 

Heb je nog vragen over onze gordijnen in Sneek? Neem dan gerust contact met ons op. Ook ben je welkom in ons filiaal in Sneek. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends op gordijnen gebied en adviseren je graag. Zij weten alles van onze stoffen, en kunnen je helpen om de juiste keuze te maken voor jouw woning.