Gordijnen kopen bij Jan Sikkes

Gordijnen kopen bij Jan Sikkes

Wanneer je ervoor kiest om gordijnen te kopen bij Jan Sikkes dan kies je voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Door onze continue zoektocht naar de beste kwaliteit stoffen vind je bij ons altijd de mooiste en beste stoffen voor jouw gordijnen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends zodat je altijd iets vind wat past bij jouw interieur. Omdat we geen onnodige schakels hebben bij het importeren van onze stoffen kunnen we de best mogelijke prijs bieden. Je kunt kiezen om de stoffen te kopen en deze zelf passend te maken en in jouw gewenste stijl af te werken. Wanneer je zelf minder goed overweg kan met naald en draad, dan maken wij graag de gordijnen voor je op maat. Wil je meer weten over onze stoffen en de mogelijkheden voor jouw gordijnen? Kom dan langs in één van onze stoffenwinkels, daar staan onze medewerkers voor je klaar.

 

Gordijnen kopen in alle soorten en maten

Er zijn talloze woonstijlen en ook bij jouw stijl wil je de perfect passende gordijnen. Kies voor een warme, of juist een frisse uitstraling van je woning. Voor iedere persoonlijkheid en stijl vind je bij Jan Sikkes de juiste stof voor gordijnen. Waar ga je voor? Dikke, gevoerde overgordijnen of lichtdoorlatende, in-betweens, transparante vitrages of een combinatie? Gordijnen zijn een aanvulling op jouw interieur. Daarnaast hebben we de juiste gordijnaccessoires, zoals embrasses, roedes en voor spangordijnen. Zodat jij de perfecte gordijnen kan laten maken.

 

Wanneer je je gordijnen uitkiest houdt je natuurlijk rekening met de plaats waar je de gordijnen op wilt hangen. Kies in de slaapkamer voor gordijnen met een verduisterende werking en in de speelkamer gordijnen die de akoestiek verbeteren, in de woonkamer of keuken wil je misschien lichtere inbetweens plaatsen. Bij gordijnen kun je eindeloos variëren. Door verschillende soorten gordijnen te combineren kun je een speels, warm en stijlvol effect creëren in je woning. Wanneer je zelf niet zo handig bent met naald en draad dan kunnen wij de gordijnen zonder problemen voor je op maat maken. Door het gebruik van speciale naaitechnieken kunnen we de gordijnen ook kamerhoog of kamerbreed voor je maken.

 

Kom langs in één van onze filialen bij jou in de buurt om je gordijnen te kopen. Beleef de stoffen, bekijk onze collectie en kies de stof die het beste bij jou past. Wil je meer weten over onze stoffen of het maatwerk? Daar vertellen onze medewerkers je graag meer over. Of neem contact met ons op.