Gordijnen Haarlem

Gordijnen Haarlem

De mooiste gordijnstoffen en gordijnen zijn te vinden bij Jan Sikkes in Haarlem. Je vindt alle stijlen en materialen in onze stoffenwinkel in Haarlem. Doe inspiratie op om zelf de mooiste gordijnen te maken of ze door ons voor jou op maat te laten maken. Je kunt jouw gordijn samenstellen uit allerlei verschillende materialen en afwerkingen, zodat je precies de gordijnen krijgt die aan jouw wensen voldoen. Wees creatief en probeer allerlei verschillende combinaties uit. Door verschillende soorten gordijnen te combineren kun je een speels, warm en stijlvol effect creëren in je woning. Bij gordijnen kun je eindeloos variëren. Voor iedere persoonlijkheid en stijl vind je bij Jan Sikkes de juiste stof voor gordijnen. Waar ga je voor? Dikke, gevoerde overgordijnen of lichtdoorlatende, in-betweens, transparante vitrages of een combinatie?

Gordijnstoffen Haarlem

Er zijn allerlei verschillende stijlen en stoffen en wekelijks vult Jan Sikkes in Haarlem het assortiment aan met de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor wordt de keuze alleen maar groter en leuker. Je kunt bij ons kiezen uit talloze soorten gordijnen zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, overgordijnen, inbetweens en vitrages. Welke variant je ook kiest, wij maken het voor je!

Wil je ’s nachts een goede nachtrust? Kies dan voor gordijnen met een verduisterende werking. Wanneer je graag een echt donkere ruimte wenst is het een noodzaak om gordijnen met een lichtdichte voering te kiezen. Zo komt er geen enkel licht meer door de stof naar binnen. Naast de verduisterende functie hebben de verduisterende gordijnen ook een isolerende werking wat deze gordijnen perfect maakt voor gebruik in de slaapkamer, je zult ’s ochtends niet meer gewekt worden door de hoog staande zon.

Bij Jan Sikkes in Haarlem kun je kiezen uit verschillende stoffen en afwerkingen om voor jou de perfecte gordijn samen te stellen. Zo kun je de soort stof, kleur en afwerking kiezen om een unieke gordijn te creëren. Weet je niet zo goed wat je wilt of wat de beste keuzes zijn dan staan onze medewerkers paraat om jou advies te geven over de gordijnstoffen. Zo kunnen we je adviseren over de beste stof voor jouw situatie, de mooiste oplossing voor jouw ruimte of de nieuwste trends. Kom gerust langs Jan Sikkes in Haarlem met al je vragen die wij met veel plezier voor je beantwoorden.