Gordijnen Assen

Gordijnen Assen

Tijd voor nieuwe gordijnen in je woning of op kantoor? Kom langs bij Jan Sikkes in Assen om jouw nieuwe gordijnen uit te kiezen. Wij hebben gordijnen in verschillende stijlen, voor ieders smaak. Bijvoorbeeld uni weefgordijnen, jacquard gordijnen of bedrukte gordijnen met vrolijke prints. Zo geef je jouw interieur in een handomdraai een nieuwe en frisse look. Om zeker te weten dat je genoeg stof hebt voor al je gordijnen kun je onze gordijn-o-meter gebruiken. Deze rekent precies uit hoe veel stof je nodig hebt om goed uit te komen. Ook voor stoffen met een print is de gordijn-o-meter geschikt om de hoeveelheid stof uitrekenen. Kom langs bij onze stoffenwinkel in Assen om al onze gordijnstoffen te bekijken. Beleef de stoffen en vind de stof die het beste bij jou past.

Gordijn Assen kies voor Jan Sikkes

Heb je zelf ervaring met naald en draad, dan kun je met gemak je eigen gordijnen op maat maken met onze gordijnstoffen. Wanneer je het liever door iemand anders laat maken, dan ben je ook bij Jan Sikkes aan het juiste adres. Elke soort gordijnen maken we voor jou op maat. Zelfs kamerhoog en kamerbrede gordijnen maken we eenvoudig voor jou op maat. Met kamerhoge en kamerbrede gordijnen wordt een speciale naaitechniek gebruikt waardoor er geen zichtbare naden ontstaan en je eindeloos brede en hoge gordijnen kunt maken. Heel handig wanneer je gordijnen voor hoge of brede ramen wilt. Je kunt bij Jan Sikkes kiezen voor gordijnen met verschillende afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek plooiengordijn of een modern ringengordijn. Ook voor praktische rol of vouwgordijnen kun je bij ons terecht. Voor alle fournituren en ophangsystemen heeft Jan Sikkes de juiste oplossing.

 

Onze gordijnen in Assen zijn beschikbaar in talloze unieke prints. Bekijk bijvoorbeeld eens onze batik stoffen. Dit zijn bedrukte stoffen met bijzondere prints. Ook strakke grafische prints heeft Jan Sikkes in zijn assortiment. Door deze prints te combineren met andere gordijnen zoals inbetweens of effen overgordijnen creëer je een warm effect in de ruimtes. Door gordijnen te combineren versterk je ook het akoestische effect van de gordijnen. De stoffen dempen het geluid in een kamer door de dikte ervan, wat de galm in een ruimte sterk kan verminderen. Ook verduisterende gordijnen vind je bij Jan Sikkes. Ideaal voor in de slaapkamer, zodat je niet wordt gewekt door zonlicht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze gordijnen in Assen? Kom dan eens langs in onze stoffenwinkel in Assen. Hier vind je al onze gordijnstoffen en helpen onze medewerkers je graag om de perfecte stof voor jouw situatie te kiezen. Wanneer je graag wilt leren hoe je zelf de mooiste gordijnen maakt, kun je deelnemen aan één van onze naaicursussen bij jou in de buurt.