Gordijnen Apeldoorn

Gordijnen Apeldoorn

Jan Sikkes heeft het mooiste assortiment gordijnen in Apeldoorn. Je vind bij ons de mooiste inbetweens, verduisterende gordijnen en overgordijnen voor iedere ruimte. Gebruik bijvoorbeeld inbetweens in je woonkamer voor meer privacy, zonder in te leveren op de hoeveelheid licht die je woning binnenvalt. Of kies juist voor verduisterende gordijnen wanneer je lichtinval in een kamer wilt verminderen. Zo kun je ’s ochtends langer uitslapen zonder last te hebben van de zon die opkomt. Door verschillende gordijnen te combineren kun je ’s avonds een warm gevoel creëren en overdag toch privacy behouden zonder lichtinval te verminderen. Kom ons complete assortiment gordijnen in Apeldoorn bekijken en laat je inspireren door de grote variatie aan stijlen en kleuren.  

Gordijnen Apeldoorn, kies voor Jan Sikkes

Door een paar nieuwe gordijnen in je woning geef je je interieur in een handomdraai een andere sfeer en uitstraling. Maak ze helemaal zelf, met onze prachtige gordijnstoffen in Apeldoorn. Wanneer je niet zo ervaren bent met naald en draad kun je één van onze naaicursussen volgen bij jou in de buurt. Heb je toch niet genoeg vertrouwen in je eigen handwerk? Dan maken wij jouw nieuwe gordijnen met plezier op maat. Zelfs de allerhoogste kamerhoge en kamerbrede gordijnen maken wij met gemak. Hierbij gebruiken we een speciale naaitechniek waardoor de hoogte en breedte van gordijnen onbeperkt blijven. Na het kiezen voor je stof, effen, met een print of juist in een vrolijke kleur, kun je bij ons kiezen uit verschillende afwerkingen, ook die ene die het beste past bij jouw interieur. Bijvoorbeeld een rolgordijn, ringengordijn of een gordijn met plooien. Hierbij maakt het niet uit of je kiest voor jacquard gordijnen, uni weefgordijnen of bedrukte gordijnen. De gordijnaccessoires die je nodig hebt vind je ook bij Jan Sikkes. Bijvoorbeeld verzwaring voor de onderkant, zodat je gordijnen zo mooi mogelijk hangen, of een embrasse waarmee je je gordijnen opzij kunt hangen. Zo creëer je dus je eigen unieke gordijnen helemaal compleet bij ons.

 

Wist je dat gordijnen ook een effect kunnen hebben op de akoestiek in een kamer? Heb je bijvoorbeeld een woonkamer waar het enorm galmt? Hang dan bijvoorbeeld dubbele gordijnen op. Combineer bijvoorbeeld inbetweens met zwaardere overgordijnen. Door de dikte van de stoffen weerkaatst geluid minder, waardoor de galm in de kamer ook vermindert.

Voor meer informatie over onze gordijnen in Apeldoorn kun je contact met ons opnemen, of langskomen bij onze stoffenwinkel in Apeldoorn. Hier adviseren onze medewerkers je graag over de laatste trends in gordijnstoffen.