Gordijnen Amersfoort

Gordijnen Amersfoort

Waar vind je nu de mooiste gordijnen in Amersfoort? Bij Jan Sikkes natuurlijk! Jan Sikkes heeft een enorme keuze in stoffen en accessoires voor jouw nieuwe gordijnen. Kies je voor een bedrukte stof? Of lichte inbetweens gecombineerd met overgordijnen? Bij Jan Sikkes is de keuze reuze. Ons assortiment wordt continu aangevuld met nieuwe stoffen en stijlen in een grote variatie aan kleuren en dessins. Kom langs in onze stoffenwinkel in Amersfoort om alle gordijnstoffen te bekijken en te voelen om de juiste stof te vinden die het beste bij jouw stijl past. Onze medewerkers adviseren je graag over de laatste trends op het gebied van gordijnstoffen.

De mooiste gordijnen in Amersfoort bij Jan Sikkes

Jan Sikkes is trots op de kwaliteit van de stoffen, en de services die we bieden bij onze gordijnen in Amersfoort. Maak een keuze uit verschillende afwerkingen, zoals een gordijn op ringen of een plooigordijn. Onze gordijnen kunnen verschillende prettige eigenschappen hebben, zoals verduisterend of juist lichtdoorlatend. Kies voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer voor een goede nachtrust zonder lichtinval van buitenaf, of juist lichtdoorlatende gordijnen in de woonkamer. Onze dikkere stoffen kunnen een positief effect hebben op de akoestiek in de woning. Door het combineren van meerdere stoffen kun je de akoestiek in de woning verbeteren en de galmen verminderen. Door verschillende stoffen te combineren creëer je ook nog eens een uniek en speels effect in je interieur.

 

Kies voor de hoogste kwaliteit stoffen zoals de jacquard gordijnen, uni weefgordijnen en bedrukte gordijnen tegen de beste prijs. Dit realiseren we door de tussenkomst van onnodige schakels bij het importeren van de stoffen te voorkomen. Wanneer je je gordijnen bij ons in Amersfoort komt uitzoeken, dan kun je ook voor al je accessoires bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer je graag een embrasse bij je gordijnen wilt vind je die bij ons, maar ook gordijnroedes of rails en andere ophangsystemen koop je bij Jan Sikkes in Amersfoort.

 

Wil je meer weten over onze verschillende soorten gordijnen? Kom dan eens langs in ons filiaal in Amersfoort. Onze medewerkers staan voor jou klaar en leggen je met plezier meer uit over onze producten en de laatste trends op het gebied van gordijnen en stoffen.