Gordijnen

Sfeer in huis creëer je door de perfecte gordijnen en raambekleding. Niets is zo ongezellig als een groot raam zonder bekleding waardoor de akoestiek in je kamer ook nog eens heel kil kan zijn. Maar veel licht is juist ook meer dan welkom in ieder huis. Wij helpen jou de balans te vinden en samen komen we tot jouw perfecte gordijn.

Gordijnen gratis gemaakt_zwart

Gratis op maat

Een deel van onze collectie maken we gratis voor je op maat. Zo worden jouw gordijnen dus nóg voordeliger!

thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer. Neem een kijkje in één van onze winkels.

Gordijnen in iedere woonstijl

Ontdek gordijnen in jouw stijl

De sfeermaker in jouw interieur

Ze hangen vaak onopvallend in een hoek van de kamer, maar gordijnen zijn enorm bepalend voor de sfeer. Want een rijkelijk geplooid klassiek velours gordijn geeft een luxe uitstraling terwijl een lichte inbetween heel zwierig en luchtig kan zijn. En dat maakt de keuze voor jouw gordijnen misschien wel extra lastig, omdat er enorm veel mogelijk is.

Hoe vind je nu het perfecte gordijn in ons enorme aanbod? Daar hebben we iets op bedacht. Een groot deel van ons assortiment kun je online bekijken, zodat je voorafgaand aan je winkelbezoek alvast inspiratie kunt opdoen.

Om je op weg te helpen, hebben we onze gordijnen ingedeeld in woonstijlen. Kies de stijl die jouw huidige of nieuwe interieur het beste verbeeldt en vind bijpassende gordijnen. En weet je al of je overgordijnen, een inbetween of vitrage zoekt? Dat is handig, want zo wordt jouw zoektocht steeds eenvoudiger!

curtains
gordijnen Bekijk alle gordijnstoffen
Toon meer producten

Gordijnen op maat

Heb je de gordijnstof van je dromen gevonden? Wij maken jouw gordijnen perfect voor jou op maat en we helpen je graag bij het maken van andere keuzes. Wil je een gordijn met rijkelijke plooien, is een ringengordijn meer jouw favoriet of ga je voor het revolutionaire wavegordijn? Samen bepalen we hoe jouw gordijnen worden afgewerkt, zodat ze perfect in jouw interieur passen. Bekijk alvast welke mogelijkheden er zijn.

Voordat je naar de winkel gaat, is het handig om de maten van je kozijn(en) te weten. We leggen hier uit hoe je dat eenvoudig en snel doet. In de winkel maken we een vrijblijvende offerte op, zodat je direct kunt zien wat de kosten zijn. Wel zo makkelijk! Natuurlijk hoef je niet direct een keuze te maken, daar mag je rustig over nadenken. Als je akkoord gaat met de offerte, gaan wij voor je aan de slag en binnen drie weken heb jij je gordijnen thuis hangen.