Goedkope stoffen bij Jan Sikkes

Goedkope stoffen bij Jan Sikkes

Goedkope stoffen koop je bij Jan Sikkes. Met ons ruime assortiment met meer dan 1000 stoffen vind je altijd dé stof die bij jouw persoonlijke stijl past. De nieuwste trends, kleuren, patronen en dessins voor de scherpste prijzen. Of je nu op zoek bent naar stoffen om je meubilair in een nieuw fris jasje te steken, stoffen om nieuwe gordijnen te maken voor een sfeervol interieur of modestoffen om prachtige kleding mee te maken bij ons kun je altijd terecht. Zelfs voor alle outdoor- en hobby stoffen! Goede service, hoogwaardige kwaliteit en altijd de beste stoffen vind je bij Jan Sikkes.

Goedekope stoffen van top kwaliteit

Jan Sikkes koopt alle stoffen zelf in. Dit betekent dat er geen onnodige schakels aan te pas komen. Dit kan maar liefst 70% voordeel opleveren ten opzichte van andere aanbieders. Het bieden van goede kwaliteit en de beste service staat bij Jan Sikkes voorop. Van katoen, linnen en denim tot tentdoek, quilt en outdoor stof de mooiste stoffen tegen een scherpe prijs. Pak nu je voordeel!


Jan Sikkes is één van de grootste stoffenzaken in Nederland en staat al bijna een eeuw garant voor goede service, hoogwaardige kwaliteit en altijd de beste stoffen en accessoires. Op zoek naar goedkope stoffen en inspiratie? Kom eens langs bij één van onze filialen in Alkmaar, Apeldoorn, Assen, Drachten, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Sneek, Zwolle en Amersfoort. Onze medewerkers kunnen jou deskundig advies geven bij het uitkiezen van de meest geschikte stoffen en brengen je op de hoogte van de laatste trends. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!