Prym fournituren

Zoek je drukknopen, handige sluitingen of een stevige degelijke machinenaald? Kies dan voor artikelen van het merk Prym. Dit Duitse merk van fournituren is al decennia lang marktleider en staat voor superieure kwaliteit en Duitse degelijkheid. Precies wat je wilt als je met je project bezig bent. Want wat is er frustrerender dan een drukknoop die niet meer sluit of een naald die binnen de kortste keren stom is of zelfs breekt?

Bekijk hieronder ons assortiment Prym en controleer direct de beschikbaarheid per winkel. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in onze tien winkels.

Prymartikelen voor jouw project

Vind je favoriet

thimble
fournituren Prym-artikelen
Toon meer producten

Ons Prym assortiment

We hebben enorm veel verschillende artikelen van Prym. We onderscheiden ze in een aantal groepen om wat overzicht voor je te creëren:

  • Naalden: denk aan machinenaalden ivoor diverse stofsoorten, tweelingnaalden, stopnaalden om sokken te stoppen, naalden om mee te borduren of te handewerken, rijgnaalden om elastiek in een zoom te rijgen en gebogen stoffeerdersnaalden.
  • Spelden: glaskopspelden in verschillende lengtes en diktes, veiligheidsspelden en kiltspelden (decoratieve speld).
  • Handige gereedschappen: vingerhoedjes, tornmesjes, draaddoorstekers, centimeters (lint), gaatjestangen, rolmessen, variotangen, krijtpotloden, ‘rafelstop’ (vloeistof), radeerwielen, hoeken- en kantenvormer, zelfoplossende markeerpennen en wondertape om tijdelijk zomen of ritsen mee vast te maken.
  • Sluitingen: drukknopen in diverse kleuren en groottes, colorsnaps in allerlei kleuren en vormen met bijpassend gereedschap, stofknopen, bretelclips, bh-sluitingen en bikinisluitingen, haken-ogen, bonthaken, klikgespen, tuinbroekgespen, schuifgespen,
  • Andere kledingaccessoires: holle nieten en siernieten, zeilringen en bijpassend gereedschap, tourniquets.

Het bedrijf Prym

Familiebedrijf Prym is gevestigd in Duitsland en staat bekend om de degelijkheid en goede service van hun producten. Het bedrijf is bovendien marktleider in de wereld. Van oudsher behoren metalen fournituren tot de specialiteit, maar tegenwoordig is het assortiment veel breder dan dat. Het bestaat uit een compleet aanbod aan hulpmiddelen om je project af te maken.

Prym bestaat al sinds 1530 en is momenteel de 12e generatie ingegaan. Het heeft een enorme historie aan innovaties en ontdekkingen door de jaren heen. De drukknoop werd bijvoorbeeld in 1903 door Prym op de markt gebracht.

Je merkt, we kiezen niet voor niks voor Prym als toevoeging van ons fournituren assortiment. Bij Jan Sikkes gaan we graag voor degelijke kwaliteit en mooie materialen. Een perfecte match!

Ook handig: de productinformatie en gebruiksaanwijzingen staan bij Prym altijd op de verpakking. Bovendien zijn er op YouTube enorm veel video’s te vinden waar de producten uitgelegd en voorgedaan worden. Ideaal als je er zelf even niet uit komt.