Kant, band en lint

Bij Jan Sikkes vindt je een breed aanbod kant, band en lint zodat je je eigen project tot een succes maakt. De manieren waarop je kant, band en lint kunt gebruiken zijn eindelood! Verfraai je kleding en accessoires of maak prachtige creaties om je interieur op te frissen. Bekijk onze collectie en versier je kleding, kussens of andere zelfgemaakte artikelen.

Kant, band en lint

Combineer kant, band en lint

Ook wanneer je op zoek bent naar andere fournituren als versiering voor je textielproject ben je bij Jan Sikkes aan het goede adres. Naast onze kant, band en lint kun je ook vilt, elastisch gestreept band en prachtige bloemapplicaties gebruiken om je creaties eigen te maken en een persoonlijke touch te geven. In combinaties met onze unieke denim, fleece, katoen, feeststoffen, kunstleer, quiltstoffen en decoratiestoffen maak jij de mooiste projecten.  

Heb je niet het geschikte gereedschap voor het bevestigen van het kant, band of lint? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie van Prym-producten. Ook kun je bij Jan Sikkes terecht voor ritsen, knopen, naalden en garens. Kom eens langs in één van onze filialen waar onze medewerkers je graag verder helpen bij het vinden van een geschikte toevoeging op jouw project!  Een zelfmaak project begint bij Jan Sikkes!