Fournituren

Fournituren

Een unieke creatie is pas echt af wanneer alles er op zit. Knopen, veren, elastische banden, ritsen en andere applicaties. Verzin het, en Jan Sikkes heeft het. Niet alleen voor kleding, maar bijvoorbeeld ook voor raambekleding. Hang je rolgordijnen op met de benodigdheden van Jan Sikkes. Behalve een groot aanbod aan stoffen, is ook het aanbod fournituren bij ons groot, zo vind je altijd wat je zoekt om jouw creatie af te maken. Kun je het toch niet helemaal vinden? Neem dan contact op of vraag één van onze medewerkers in jouw filiaal, zij helpen je graag verder.

Fournituren: wat maak jij?

Heb je een fijne broek gemaakt, waar je een stretch band in wil zetten? Of een vest waar nog een rits in moet? Ook dat vind je bij ons. Zelfs met garens kun je creatief zijn. Gebruik bijvoorbeeld één van de applicaties zoals steentjes of plaatjes om een kledingstuk extra te versieren. Of gebruik een vrolijke kleur lint als basis voor het maken van vlaggetjes. Ook alle soorten elastiek voor jouw toepassing zijn bij ons te vinden. Maak bijvoorbeeld een stoere velvet scrunchie haarelastiek voor een eigenzinnige look. Of geef je mooie nieuwe denim jurkje nog iets extra’s door een kanten band of ander creatief lint toe te voegen aan de onderzijde. Ook wanneer je een schattig knuffeltje hebt gemaakt kun je fournituren gebruiken om het af te maken, bijvoorbeeld een lintje als halsband of knoopjes of diamantjes als ogen. Behalve kleding of interieur toepassingen, kun je ook van vilt of een andere creatieve stof een etui maken met een rits van Jan Sikkes. De mogelijkheden zijn eindeloos, laat je creativiteit los en maak je creaties helemaal af met de fournituren van Jan Sikkes.

 

Om je creatie af te maken heb je soms speciale gereedschappen nodig. Dat kan van alles zijn, een speciaal formaat naald, een speciale schaar of een ander minder gangbaar gereedschap. Ook dit hebben wij voor jou op voorraad. Zo hoef je nooit te wachten op een gereedschap om verder te kunnen met je creatie. Kun je toch niet het gereedschap vinden wat je zoekt? Dan kunnen wij het wellicht alsnog voor je bestellen. Wil je meer informatie of advies over fournituren en gereedschappen? Neem dan hier contact met ons op, of kom langs in één van de stoffenwinkels voor persoonlijk advies bij het vinden van de juiste producten voor jouw toepassing.