Voor het eerst in een fysieke winkel te bewonderen en wel bij Jan Sikkes! Laat je verwonderen door de prachtige dessins. Nu niet 22,95, maar 14,95 per meter!

Tricots van Family Fabrics

Shop ze in jouw Jan Sikkes

Family Fabrics bij Jan Sikkes

Als je goed om je heen kijkt, zie je ze overal: de prachtige dessins van Family Fabrics. In steeds meer online winkels verkrijgbaar, maar nu ook voor het eerst bij een fysieke winkel: Jan Sikkes! Bij ons kun je de stoffen voor het eerst voelen en de kwaliteit ervan ervaren. Stoffen écht goed bij elkaar zoeken doe je toch in een fysieke winkel, zo merken wij nog altijd.

Wat de stoffen van Family Fabrics zo uniek maakt, zijn de handgeschilderde dessins. De inspiratie ervan komt van schilderijen uit de familie van de oprichters. Mooie aquarellen, prachtige kleuren en schattige details. De stoffen zijn stuk voor stuk uniek! 

Niet alleen aan het uiterlijk wordt gedacht, ook de productie is belangrijk. De stoffen worden namelijk in Nederland bedrukt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het lokale bedrukken verlaagt weer de ecologische voetafdruk. Bovendien hebben alle stoffen een Oeko-Tex keurmerk, wat o.a. betekent dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt bij de productie.

Bij Jan Sikkes vind je 10 tricots van Family Fabrics met de standaard verkoopprijs van 22,50 per meter. Bekijk de voorraad van de stoffen en shop jouw Family Fabrics stoffen in jouw Jan Sikkes.