Verhuisbericht!

Groot nieuws: Jan Sikkes Leeuwarden heeft de Nieuwestad verlaten. Op 7 december openden we de deuren van onze nieuwe winkel op Emmakade 170! Deze locatie is beter bereikbaar, heeft meer parkeergelegenheden én het pand is helemaal vernieuwd en gelijksvloers. We hebben er zin in!

We vieren de opening van ons nieuwe pand graag met onze klanten. Wil je exclusieve openingskortingen in je inbox ontvangendie je kunt besteden in Jan Sikkes Leeuwarden? Schrijf je dan hieronder in voor de speciale Emmakade-nieuwsbrief.

Oja, en in januari beginnen we het jaar goed met een nieuwsbrief die we maandelijks versturen. Deze staat vol met nieuwe stoffen, tips & tricks en insprerende DIY's. Wil je deze Jan Sikkes-nieuwsbrief ontvangen? Vink dat dan hieronder aan bij je inschrijving voor de openingskorting.

* de openingskortingen gelden alleen in Jan Sikkes Leeuwarden en zijn bepaalde tijd geldig. Lees alle actievoorwaarden hier.

Schrijf je hier in:

*
Vul hier niets in a.u.b.

Ook zo benieuwd naar de nieuwe winkel?

We zijn al een tijdje druk bezig in het nieuwe pand aan de Emmakade. Een rolstoelvriendelijke ingang, ruime etalage, strakke vloer, mooie verlichting en natuurlijk de presentatietafels voor alle stoffen. En van stoffen is nu nog geen spoor te bekennen, maar daar komt na zaterdag 28 november verandering in. Vanaf dan gaan we als een malle alle stoffen verhuizen naar de nieuwe winkel.

Zo ziet de winkel er nu nog uit:Er is een rolstoelvriendelijke opgang gemaakt. We plakten voor de verbouwing de etalageramen af waarop we ons familieverhaal vertellen. Zo kan iedereen ons in deze nieuwe buurt alvast beter leren kennen! Je kunt trouwens nog wel naar binnen gluren als je wilt, we hebben kleine spiekgaatjes gemaakt...Kijk eens wat een enorme vlakte! Zo zag de binnenkant eruit voordat de vloer een coating kreeg. Zoals je kunt zien, heeft het achterste deel van de winkel een enorm verhoogd plafond.Zo, daar is de coating al! Het lijkt een beetje op een ijsbaan, maar dat valt in het echt reuze mee. En zie je die verlichting in het plafond? Deze lampen geven veel beter licht dan die in de oude winkel. Hierdoor zie je ook in de winkel de échte kleuren van onze stoffen. Wel zo prettig.En daar zijn de eerste presentatietafels. Kun je je voorstellen dat het hier straks helemaal vol ligt met stoffen?Ook de andere tafels krijgen een plekje in de winkel. En valt het je ook op dat die tafels 3 'verdiepingen' hebben in plaats van 2? Dat betekent dat we meer stoffen kwijt kunnen en er dus altijd iets voor je bij zit. Naast de tafels staan nu ook de toonbanken en wordt er hard gewerkt aan wanden waar we onze gordijnen gaan showen.

Klaar voor de start?
Wij zijn bijna klaar voor de verhuizing! Benieuwd naar de voortgang? Neem aan de Emmakade een kijkje door de spiekgaten van de etalage. En ben je nieuwsgierig naar de openingsdag van de nieuwe winkel én wil je exclusieve openingskortingen ontvangen? Schrijf je hierboven dan snel in voor de speciale verbouwings-nieuwsbrief!