Maatregelen rondom Covid-19

Online stoffering bestellen kan wel
Ons Atelier kan op afstand een offerte voor je opstellen. Meubelstoffen kun je (als je dat wilt) op de site uitzoeken, maar het mag ook later in de winkel als dat weer kan. Ga naar de bestelpagina, naar onze collectie meubelstoffen of naar de outdoormeubelstoffen.

Kortingen opening Leeuwarden
Enorm balen, onze nieuwe winkel in Leeuwarden was net een week open en moest direct alweer dicht. Veel van jullie hadden via de speciale openings-nieuwsbrief een speciale kortingsbarcode ontvangen. De geldigheid van deze barcode hebben we velengd, zodat je ze alsnog kunt verzilveren als we weer open mogen. Daarna ontvang je via de nieuwsbrief nog één nieuwe barcode waarmee we onze openingsweken afsluiten.

Wat doen we verder?
In de kantoren, magazijnen en het Atelier is het voor de meesten niet mogelijk thuis te werken. Daarom werken we op afstand van elkaar, in aparte kantoren. We pauzeren in groepjes en zitten dan uiteraard 1,5 meter uit elkaar. Bezoek ontvangen we niet en afspraken doen we zoveel mogelijk telefonisch. 

Bij het aannemen van nieuwe goederen vermijden we contact met de koerier en hebben we delen met linten afgezet. In het atelier staan de naaimachines ver uit elkaar, zodat iedereen veilig zijn werk kan doen. Is iemand verkouden, dan blijft diegene thuis, laat zich testen en komt bij een negatieve uitslag pas weer op kantoor  of als de klachten zijn verdwenen (dit geldt natuurlijk ook voor ons winkelpersoneel). Op deze manier hebben we een veilige werksituatie gecreëerd en kunnen we onze klanten blijven voorzien van nieuwe stoffen. Met elkaar, op gepaste afstand.