Maatregelen rondom Corona

Onze medewerkers zetten alles op alles om jou zo goed mogelijk te helpen. We zijn hen hier heel dankbaar voor, want hierdoor kunnen we open te blijven en kan jij je hobby blijven uitvoeren en je huis voorzien van nieuwe gordijnen. 

Alle winkels zijn open

Er gelden in alle winkels wel aangepaste openingstijden, bekijk ze hier per winkel. Alle koopavonden zijn vooralsnog geschrapt.

Huisregels

We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt en dat je verantwoord kunt winkelen. Als houvast hebben we hiervoor huisregels opgesteld (zie afbeelding hieronder). Deze regels zijn niet wat je van ons gewend bent, maar ze zijn nodig om de controle te houden. 

Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en ook op andere plekken in de winkel is desinfectiemiddel aanwezig. Voldoende afstand van andere klanten en onze medewerkers is de norm en hierin houden onze medewerkers de controle. Zo kunnen ze besluiten om tijdelijk even geen klanten binnen te laten om zo overzicht en voldoende afstand te waarborgen. Ook hebben we sommige looppaden breder gemaakt en andere delen afgezet. Kun je ergens niet bij? Vraag een medewerker je te helpen.

Alleen wanneer iedereen zich aan de huisregels houdt, kunnen we open blijven. We communiceren ze duidelijk in onze winkels. Deze huisregels gelden in ieder geval tot 1 juni 2020. Mocht de situatie veranderen, dan communiceren we dit op onze website en social media (Facebook en Instagram).

Gordijnen bestellen op afspraak

Op je gedegen advies te kunnen geven, nemen we graag de tijd voor je. Op sommige momenten is het lastig om die tijd te nemen, omdat we ook overzicht in de winkel moeten houden. Daarom kun je nu buiten de reguliere openingstijden op afspraak je gordijnen bestellen. Neem hiervoor contact op met jouw Jan Sikkes.

Heb je vragen rondom de maatregelen die we treffen? Lees de meestgestelde vragen of stuur ons een berichtje.

Wij rekenen op ieders hulp, geduld en begrip. Alleen samen kunnen we dit aan.

Wat doen we nog meer?

In onze kantoren, magazijnen en in het Atelier werkt iedereen op afstand van elkaar. We werken zoveel mogelijk in aparte kantoren, op ieders bureau staat desinfectiemiddel, we pauzeren in groepjes en zitten dan uiteraard 1,5 meter uit elkaar. Momenteel ontvangen we nauwelijks bezoek en doen we afspraken telefonisch. 

Bij het aannemen van nieuwe goederen vermijden we contact met de koerier en hebben we delen met linten afgezet. In het atelier staan de naaimachines ver uit elkaar, zodat iedereen veilig zijn werk kan doen. Is iemand verkouden, dan blijft diegene thuis tot de klachten voorbij zijn. Op deze manier hebben we een veilige werksituatie gecreëerd en kunnen we de winkels blijven voorzien van nieuwe stoffen.