Outguard tentdoek

Een outguard tentdoek is de beste keuze wanneer je je vakantie in je eigen gemaakte tent wil doorbrengen.Onze outguard-stoffen garanderen bij zonneschijn een unieke ambiance. De fraaie luminescentie zorgt namelijk voor een bijzonder aangename ambiance. Bovendien beschermt de stof, dankzij zijn waterdichtheid, u ook tegen de regen. Outguard wordt ook ingezet als afdekking omdat optiek en werking hier een geweldige symbiose vormen.Outguard is vuil- en waterafstotend, schimmelbestendig, gemakkelijk in het onderhoud en uitermate scheurvast.

Onze tentdoeken en zonwering

Tentdoek, trek er op uit!

Wanneer je een echte kampeerder bent wil je er natuurlijk meerdere malen per jaar op uit trekken voor een lange periode. Een All-Season tentdoek is dan ook uitermate geschikt om in te kamperen. All-Season tentdoek is gemakkelijk schoon te houden en droogt snel. Maak je kampeer uitje compleet met een markiesdoek voor prachtige zonwering. Wil je graag meer informatie over de verschillende tentdoeken en welke het beste bij jou situatie past? Neem dan contact met ons op. Of kom eens langs in één van onze stoffenwinkels voor vrijblijvend advies.

De synthetische tentdoeken zijn erg populair onder de trekkende kampeerders. Dit komt door de lichte en sterke materialen. Synthetisch tentdoek kan uitstekend tegen een flinke regenbui en kan zelfs nat worden ingepakt. Een nadeel van dit tentdoek is dat het doek geen ademend vermogen heeft waardoor snel condens wordt gevormd aan de binnenkant van het doek.