Stofferen

Jan Sikkes levert scheepsstoffering van kwaliteit. Stoffen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kwaliteiten en kleuren. Ook voor het verzorgen van complete scheepsstoffering kun je bij ons terecht. Onze ruime ervaring in het vak wenden we graag aan om onze klanten volledig van dienst te zijn.

 

35 jaar scheepsstoffering

Al 35 jaar staat Jan Sikkes synoniem voor scheepsstoffering. Niet voor niets staan we bekend als ‘de scheepsstoffeerder van varend Nederland’. We beschikken over een uitgebreide collectie aan stoffen en rekenen diverse werven en talloze watersporters tot onze klanten. We beperken ons niet alleen tot schepen, maar zorgen eveneens voor de stoffering van caravans. In Sneek bevindt zich onze werkplaats, waar onze vakmensen schepen, caravans, campers, bureaustoelen etc. stofferen.

 

Kwaliteit voor de juiste prijs

Jan Sikkes biedt de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Ongeacht de kleur of het materiaal dat gezocht wordt! Tevens hebben wij matrassen in diverse uitvoeringen en formaten.

Wij verzorgen scheepsstoffering tot in de puntjes, zodat alles perfect past, onze ervaren stoffeerders komen persoonlijk de maten op nemen. We beschikken over een ruime collectie én vakmanschap, waardoor we alles in huis hebben om ook voor je een prachtig eindproduct af te leveren!             

 

Meer weten? Je kunt bij al onze filialen informatie inwinnen en onze ruime collectie meubelstoffen bekijken, maar je kunt ook contact opnemen met onze scheepsstoffeerderij. 

 

Heeft u vragen, mail ons gerust!