Dat zit wel goed!

Dat zit wel goed!

Ben jij al bezig om jouw boot vaarklaar te maken voor het nieuwe seizoen? Dat begint natuurlijk bij een grondige schoonmaak en het repareren van kleine tot grote mankementen, maar vergeet je niet iets? Eenmaal varend op de wateren, is het prettig als je comfortabel kunt zitten. Geef jouw bootkussens dus een opfrisbeurt!

Nieuwe bootkussens in 4 stappen

  1. Ga met je kussens en/of afmetingen naar jouw dichtstbijzijnde Jan Sikkes.
  2. Voor een nauwkeurige prijs, zoek je in de winkel alvast jouw favoriete stof uit, zodat we met de bijbehorende meterprijs kunnen rekenen. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  3. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan wij direct voor je aan de slag!
  4. In overleg met ons Atelier wordt de levertijd bepaald. Wij bezorgen de kussens in jouw Jan Sikkes-winkel.

 

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Een voorproefje van ons assortiment meubel- en outdoorstoffen

Atelier Sikkes

Bij Atelier Sikkes maken wij alle soorten kussens die je kunt bedenken: van ronde kussens, tot exemplaren van meerdere meters lang, met knopen, ritsen en alle soorten afwerking die je wenst. Vaak is de kussenvulling ook aan vervanging toe. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit polyether in verschillende hardheden. In al onze winkels en in ons atelier kunnen onze medewerkers je hier over adviseren. Afhankelijk van jouw wensen, kiezen we samen de juiste kwaliteit.