Scheepsstoffering

Geniet van stijlvolle scheepsstoffering in het in- en exterieur van je boot, schip of jacht. Jan Sikkes levert scheepsstoffering van kwaliteit. Stoffen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kwaliteiten, kleuren en hoogwaardige stoffen die geschikt zijn voor gebruik op het water. Ook voor het verzorgen van complete scheepsstoffering kun je bij ons terecht. Maak je verblijf op het water een optimale beleving! Onze ruime ervaring in het vak wenden we graag aan om onze klanten volledig van dienst te zijn. 

Scheepsstoffering bij Jan Sikkes

Al 50 jaar staat Jan Sikkes synoniem voor scheepsstoffering. Scheepsstoffering vereist maatwerk en verfijnde detaillering. Niet voor niets staat Jan Sikkes bekend als ‘de scheepsstoffeerder van varend Nederland’. We beschikken over een uitgebreide collectie aan stoffen en rekenen diverse werven en talloze watersporters tot onze klanten. Wij verzorgen scheepsstoffering tot in de puntjes, zodat alles perfect past, onze ervaren stoffeerders komen persoonlijk de maten op nemen. We beschikken over een ruime collectie én vakmanschap, waardoor we alles in huis hebben om een prachtig eindproduct af te leveren! Wij

komen graag bij jou aan boord om de verschillende mogelijkheden qua scheepsstoffering te bespreken.

 

We beperken ons niet alleen tot schepen, maar zorgen eveneens voor de stoffering van caravans. In Sneek bevindt zich onze werkplaats, waar onze vakmensen schepen, caravans, campers en bureaustoelen stofferen. Jan Sikkes biedt de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Ongeacht de kleur of de keuze voor Skai, katoen of outdoor meubelstof dat uitgezocht wordt! Neem contact met ons op voor meer informatie.