Outdoor meubelstof

We leven steeds meer buiten, tuinfeestjes, barbecues, loungesets en buitenmeubelen worden steeds belangrijker en nemen een plaats in om heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Hoe kun je deze vrijetijds gelegenheden nu beter aankleden dan met outdoor meubelstof. Outdoor meubelstof zorgt voor prachtige meubelen die stralen op zomerse dagen. Outdoor meubelstof is stevige meubelstof die geschikt is voor “buiten” gebruik. Outdoor meubelstof is ontworpen om beter bestand te zijn tegen licht, vocht en vuil. Zo kun je er perfect jouw lounge set mee bekleden. Bij Jan Sikkes vind je een groeiend assortiment van buitenstoffen met diverse specificaties.

Onze outdoor stoffen

Een persoonlijke touch met outdoor meubelstof

Geef je tuinmeubelen, kussens of zitzak een persoonlijke touch met onze outdoor meubelstof. Tover eenvoudige tuinmeubels of zitgelegenheden om in een decoratieve zit. Barok, effen, streep of gemêleerde stoffen, je vindt het bij Jan Sikkes. Outdoor meubelstof is perfect in gebruik voor praktische of decoratieve doeleinden in de tuin, boot of op de camping. Schijnt de zon precies op jouw favoriete zithoek?

Dan creëer je met ons markiesdoek in een handomdraai een prachtige zonwering. De buitenstoffen kunnen ook uitstekend gebruikt worden bij scheepsstoffering. Onze outdoor meubelstof biedt prima bescherming tegen wind, zon en regen. Heb je vragen over de bestendigheid van de buitenstoffen? Neem dan contact met ons op, wij voorzien je graag van advies.